Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογείου & συντήρησης A/C πλήρωση φρέον 1234yf
Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογείου & συντήρησης A/C πλήρωση φρέον 1234yf
  • Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογείου & συντήρησης A/C πλήρωση φρέον 1234yf
  • Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογείου & συντήρησης A/C πλήρωση φρέον 1234yf

Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογείου & συντήρησης A/C πλήρωση φρέον 1234yf

1690 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο σύγχρονο ηλεκτρολογείο Τσιούμας Νικόλαος στο Μαρούσι μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Service επισκευής ή αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας στα ηλεκτρονικά η ηλεκτρολογικά του μέρη καθώς επίσης και έλεγχο A/C η επισκευή και πλήρωση φρέον R134 & 1234yf, με σύγχρονα συστήματα κλιματισμού. Δικαίως η επιχείρηση του κ. Νικολάου Τσιούμα, συγκαταλέγεται βάση επιλογής των αναγνωστών μας στα «Καλύτερα Ηλεκτρολογεία του AutoΤρίτη»

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - BOSCH CAR SERVICE


Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Τσιούμας Νικόλαος, λειτουργεί στο Μαρούσι στην οδό Πεντέλης 74, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην επισκευή και συντήρηση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και έλεγχο A/C η επισκευή και πλήρωση φρέον R134 & 1234yf, με σύγχρονα συστήματα κλιματισμού.Στις εγκαταστάσεις του ηλεκτρολογείου υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα του οχήματος σας με ακρίβεια και αξιοπιστία έχοντας προτεραιότητα την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το Hλεκτρολογείο  Τσιούμας Νικόλαος παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
-  Ηλεκτρονική διάγνωση /Ηλεκτρολογικός έλεγχος
-  Κλιματισμός επισκευή, πλήρωση φρέον R134 & 1234yf
-  Απολύμανση καμπίνας
-  Φώτα ημέρας LED, Φωτά xenon
-  Έλεγχος αντικατάσταση μίζας δυναμό
-  Αντικατάσταση μπαταρίας
-  Ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές
-  Αλλαγή Υαλοκαθαριστήρων

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού.

Στο πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο μας βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν βλάβες και δυσλειτουργίες. Η πολυετής πείρα μας, καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο αντικείμενο, εγγυούνται  την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο αυτοκινήτου

Αποσκοπώντας στην άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, σε ανταγωνιστικές τιμές, το ηλεκτρολογείο Τσιούμας Νικόλαος παρέχει γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες του, με αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί για αυτό μην διστάσετε να το επισκεφτείτε.

Η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η μακροχρόνια εμπειρία διασφαλίζουν την ικανότητα ανταπόκρισής σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει το όχημά σας, ακόμα και στα πλέον σύνθετα.

 
ΤΣΙΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πεντέλης 74Β, Μαρούσι
Τηλ: 2108047015 & 6974703342