Η AkzoNobel λανσάρει το Refinish+

Η AkzoNobel λανσάρει το Refinish+

1697 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ψηφιακή πλατφόρμα για την προώθηση της ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων φανοποιίας οχημάτων

HB BODY ABEE
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ

Η AkzoNobel παρουσιάζει το Refinish+, μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε για τα φανοβαφεία προκειμένου να βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό των εργασιών, τη βελτίωση της αποδοτικότητας και την αύξηση της κερδοφορίας.
Το Refinish+ παρέχει στα φανοβαφεία απρόσκοπτη πρόσβαση, με μία μόνο σύνδεση, στην πλήρη σειρά ψηφιακών εργαλείων της AkzoNobel, όπως η βασιζόμενη στο cloud εφαρμογή ανάκτησης χρωμάτων MIXIT της AkzoNobel, η υπερσύγχρονη εφαρμογή Carbeat για την παρακολούθηση της ροής εργασιών παραγωγής στα φανοβαφεία, καθώς και το ηλεκτρονικό εμπόριο για εύκολες και γρήγορες ηλεκτρονικές παραγγελίες προϊόντων, η διαδικτυακή μάθηση για την προώθηση της ψηφιακής μάθησης και η πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες προϊόντων.
 
Μελλοντικά θα προστεθούν περισσότερες εφαρμογές στο Refinish+. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα ενσωμάτωσης λογισμικού τρίτων.
Το Refinish+ υποστηρίζει ανεξάρτητουςεπισκευαστές και αλυσίδες φανοβαφείωνγια την ενίσχυση της επιχειρηματικής απόδοσης μέσω της ψηφιοποίησης. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καταστήσει τα φανοβαφεία πιο αποτελεσματικά, ώστε να μπορούν να δημιουργούν καλύτερους χώρους εργασίας για το εργατικό δυναμικό τους και να παρέχουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Το Refinish+ είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα με εξατομικευμένη διεπαφή χρήστη και αρχικήςσελίδας που επιτρέπει στους πελάτες να επιλέγουν τους σημαντικότερους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) για την επιχείρησή τους.
Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι ο πίνακας εργαλείων Refinish+ Insights, ο οποίος παρέχει μια ολιστική εικόνα των επιδόσεων και των διαδικασιών χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες αναλύσεις για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για πολλαπλές παραμέτρους. Αυτές οι πληροφορίες θα ενισχύσουντη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων για τη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας και τη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων.
 
Τα φανοβαφεία θα μπορούν επίσης να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με τα κορυφαία πρότυπα επιδόσεων του κλάδου με το Refinish+ Manager. Το εργαλείο αυτό θα τους επιτρέψει να εντοπίζουν τομείς βελτίωσης και να αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως η αποδοτικότητα των βαφών και των υλικών και οι χρόνοι κύκλουεργασιών καθώς και η ενέργεια και οι εκπομπές ρύπων.
 
«Η έλλειψη δεξιοτήτων, το αυξανόμενο κόστος και η μεγάλη πολυπλοκότητα των επισκευών αποτελούν τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα φανοβαφεία σήμερα», εξηγεί ο Patrick Bourguignon, Διευθυντής του τμήματος Automotive &SpecialtyCoatings στην AkzoNobel. «Το Refinish+ αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους πελάτες μας να εργάζονται πιο έξυπνα και να αυξάνουν την αποδοτικότητα με την πλήρη γκάμα των ψηφιακών λύσεων της AkzoNobelVR σε ένα μέρος. Επιπλέον, τα εργαλεία της πλατφόρμας Refinish+ Insights και Refinish+ Manager συμβάλλουν στη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων των πελατών μας».
 
Η AkzoNobel θα παρουσιάσει το Refinish+ στους πρώτους πελάτες στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, ξεκινώντας με τη Γαλλία το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ