Bάλε δερμάτινα καθίσματα! Δες γιατί!

Bάλε δερμάτινα καθίσματα! Δες γιατί!

54086 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν και τα συνθετικά δέρματα έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, το γνήσιο δέρμα εξακολουθεί να θεωρείται ως το κορυφαίο υλικό καθισμάτων.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

 

Κοινοποίησέ το »

Φαντάσου να έχεις αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων σου,  το «καμάρι» του γκαράζ σου,  να το προσέχεις σαν τα «μάτια» σου, αλλά να υποφέρεις από τα ελαττώματα της δερματίνης. Σίγουρα, η δερματίνη δεν είναι τόσο κακή στις μέρες μας, άλλωστε κοστίζει λιγότερο, ενώ οι περισσότεροι  δεν μπορούν να βρουν τις διαφορές μεταξύ δέρματος και δερματίνης.

Από την άλλη όμως το δέρμα οπτικά αλλά και απτά αποτελεί ένα ανώτερο και  premium χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου. Ας δούμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να έχεις δερμάτινο σαλόνι στο αυτοκίνητο σου!

1. Το δέρμα δεν κολλάει
Το δέρμα αναπνέει. Είναι μαλακό και πορώδες, ικανό να απομακρύνει το νερό, την υγρασία και τον ιδρώτα.

2. Μυρίζει καλύτερα
Η νέα μυρωδιά του αυτοκινήτου είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία χάνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά τα δερμάτινα καθίσματα, που συντηρούνται σωστά, θα κρατήσουν τη μυρωδιά τους για χρόνια.

3. Χαρακτηρίζει την προσωπικότητα σου
Η δημιουργία ενός δερμάτινου σαλονιού είναι και προϊόν εξατομίκευσης. Δηλαδή θα το φτιάξεις σύμφωνα με το δικό σου γούστο και ανάγκες, δίνοντας του την προσωπική σου σφραγίδα.

4. Το δέρμα πρώτης ποιότητας διατηρεί τα καθίσματα σε καλύτερη θερμοκρασία και αυξάνει τη διάρκεια ζωής
Πρώτης ποιότητας δέρμα θεωρείται το πρώτο στρώμα του δέρματος του μοσχαριού, που είναι το μόνο που μπορεί να αντέξει το πρώτο στάδιο της επεξεργασίας. 

5. Το δέρμα αυξάνει την μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου
Υπάρχει λόγος που οι έμποροι αυτοκινήτων τείνουν να διαφημίζουν «ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ» με τεράστια κεφαλαία γράμματα. Το δέρμα είναι ένα μεγάλο value for money για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ