Για συντήρηση, επισκευή, αντικατάσταση ή βελτίωση. Εξατμίσεις, συστήματα εξαγωγής καυσαερίων,καταλύτες. Κένταυρος στη Λεωφ. Μεσογείων Αθήνα.

Εξατμίσεις, καταλύτες & βελτίωση αυτοκινήτου

2659 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ειδικεύεται στο τομέα της εξάτμισης. Στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφ. Μεσογείων θα βρείτε αρκετές λύσεις τόσο βελτιωτικές, όσο και οικονομικές. Συνδυάζουν την ποιότητα, την απόδοση και την εξυπηρέτηση.η.

Γιατί είναι απαραίτητο ένα σύστημα εξάτμισης
Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι, συνήθως, ο οδηγός ή οι επιβάτες του εκάστοτε μηχανοκίνητου βρίσκονται πολύ κοντά στον κινητήρα και, ως εκ τούτου, πρέπει με κάποιον τρόπο να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εισπνεύσουν τα βλαβερά και επικίνδυνα καυσαέρια. Τα καυσαέρια ενός βενζινοκινητήρα, πριν περάσουν από το όποιο σύστημα καθαρισμού τους (βλ. καταλυτικός μετατροπέας), περιέχουν δηλητηριώδες μονοξείδιο του άνθρακα (CO), καρκινογόνους άκαυτους υδρογονάνθρακες (HC), ασφυξιογόνο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και διάφορες άλλες ενώσεις, σε μικρότερες συγκεντρώσεις.
 
Πως η εξάτμιση θα σε βοηθήσει στην απόδοση
Μία βελτιωτική εξάτμιση απελευθερώνει την -περιορισμένη από τον κατασκευαστή- ροή των καυσαερίων με αποτέλεσμα να μπορεί ο κινητήρας να αυξήσει αυτόματα τη δύναμη που παράγει. Ανάλογα τον κινητήρα του αυτοκινήτου αλλά και το πόσο «φιμωμένος» είναι, ανάλογη είναι η επιπλέον δύναμη που θα αποδώσει. Η δύναμη αυτή μπορεί να εμφανιστεί σε δύο τομείς: στην αύξηση της ιπποδύναμης ή της ροπής που παράγει το μοτέρ. Εκτός από τη βελτίωση του κινητήρα, μία «ελεύθερη» εξάτμιση προσφέρει μία ευχάριστη και έντονη χροιά του ήχου που παράγει, με ανάλογης έντασης μπάσο. Το πόσο έντονη ή διακριτική θα είναι αυτή η ένταση κανονίζεται από τη χωρητικότητα των σιλανσιέ και, κατά συνέπεια, από τις ανάγκες του οδηγού.      

Αν αναζητάτε λοιπόν την απόλυτη απόδοση και εμφάνιση, με ένα high performance πλήρως ανοξείδωτο σύστημα εξαγωγής,φτιαγμένο εξολοκλήρου σε κουρμπαδόρο, είτε θέλετε απλά μια ανανέωση ή επισκευή του εργοστασιακού στην Κένταυρος Εξατμίσεις θα βρείτε αυτό που ψάχνετε με κορυφαία ποιότητα, υλικών, τεχνικής και εξυπηρέτησης!  

Το κατάστημα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων εξαγωγής καυσαερίων από το 1963. Έχοντας ως εφόδιο τα 55 χρόνια εμπειρίας, σας προτείνουν, όχι απλά μια λύση για το σύστημα εξαγωγής του αυτοκινήτου σας, αλλά την καλύτερη δυνατή λύση για το αυτοκίνητό σας. Φυσικά δίνει λύσεις και σε αυτούς που ψάχνουν την απόδοση και την εμφάνιση. Προσφέρει  ένα high performance πλήρως ανοξείδωτο σύστημα εξαγωγής, φτιαγμένο εξολοκλήρου σε κουρμπαδόρο.       

Άριστη ποιότητα κατασκευής, εγγυημένες επιδόσεις. Τα δύο χαρακτηριστικά των εξατμίσεων της Κένταυρος Εξατμίσεις! 

Έτσι λοιπόν, τα ειδικά προϊόντα της εταιρίας βελτιώνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στην καθημερινή χρήση του ενώ συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία όλων μας, μειώνοντας τους καρκινογόνους ρύπους που εκπέμπουν οι κινητήρες των αυτοκινήτων. 

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Καλέστε: 2106715507
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/KentavrosExhaust/