Αυτές τις μάρκες να αποφύγεις

Αυτές τις μάρκες να αποφύγεις

3943 Επισκέψεις στο άρθρο

Η «σωστή η μάρκα είναι δίπλα σου και μετά την πώληση με πλήθος από υπηρεσίες για να είσαι πάντα happy και το αμάξι σου στην «τρίχα». Αν όμως δεν σου προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων και ευκολιών τότε ψάξε αλλού.

PERAMAX
PLAKA PARKING

After Sales = Μετά την αγορά

After sales σημαίνει top εξυπηρέτηση και μετά την αγορά αυτοκινήτου. Γι αυτό οι δημοφιλείς μάρκες της αγοράς φροντίζουν να προσφέρουν πλήθος λύσεων στους κατόχους τους. Από πλάνα συντήρησης και κορυφαίες εγγυήσεις μέχρι γνήσια ανταλλακτικά και ψηφιακές υπηρεσίες.
.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αν δεν έχει καλό after sales, τότε είναι «μάπα» το αυτοκίνητο

Η επιλογή αυτοκινήτου έχει πολλές παραμέτρους. Εξαρτάται από τι ψάχνεις σε ένα αυτοκίνητο, από τα οδηγικά του χαρακτηριστικά έως και το κατά πόσο καλύπτει τις ανάγκες σου. Αυτά όσον αφορά στο ίδιο το αυτοκίνητο, γιατί εξίσου σημαντικό είναι οι after sales υπηρεσίες που προσφέρει η μάρκα του. Γιατί όταν αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα θα θέλεις να λυθεί άμεσα και όχι να ταλαιπωρηθείς. Αν όλη την ώρα τρέχεις, επειδή το After Sales «πετάει αετό», τότε θα λες αριστερά και δεξιά πως το μετάνιωσες που το αγόρασες.
 

Οι εταιρείες κάνουν τους κατόχους και πωλητές

Οι After Sales υπηρεσίες που κάθε μάρκα προσφέρει στους κάτοχους των μοντέλων της, έχουν στόχο να διατηρούν το αυτοκίνητο σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κρατάνε την αξία του ψηλά.

Οι επιτυχημένες μάρκες καταφέρνουν να εξοπλίζουν τα μοντέλα τους με ένα ικανότατο και πλήρες πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του κατόχου, ο οποίος βιώνει από πρώτο χέρι την αξιοπιστία και την προστασία που προσφέρει η φίρμα και με τη σειρά του το διαδίδει στους φίλους και γνωστούς του κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση και φέρνοντας νέους πελάτες.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES