Αυτές τις μάρκες να αποφύγεις

Αυτές τις μάρκες να αποφύγεις

3359 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/11/2022

Η «σωστή η μάρκα είναι δίπλα σου και μετά την πώληση με πλήθος από υπηρεσίες για να είσαι πάντα happy και το αμάξι σου στην «τρίχα». Αν όμως δεν σου προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων και ευκολιών τότε ψάξε αλλού.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
AUTO LINE A.E.

After Sales = Μετά την αγορά

After sales σημαίνει top εξυπηρέτηση και μετά την αγορά αυτοκινήτου. Γι αυτό οι δημοφιλείς μάρκες της αγοράς φροντίζουν να προσφέρουν πλήθος λύσεων στους κατόχους τους. Από πλάνα συντήρησης και κορυφαίες εγγυήσεις μέχρι γνήσια ανταλλακτικά και ψηφιακές υπηρεσίες.
.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αν δεν έχει καλό after sales, τότε είναι «μάπα» το αυτοκίνητο

Η επιλογή αυτοκινήτου έχει πολλές παραμέτρους. Εξαρτάται από τι ψάχνεις σε ένα αυτοκίνητο, από τα οδηγικά του χαρακτηριστικά έως και το κατά πόσο καλύπτει τις ανάγκες σου. Αυτά όσον αφορά στο ίδιο το αυτοκίνητο, γιατί εξίσου σημαντικό είναι οι after sales υπηρεσίες που προσφέρει η μάρκα του. Γιατί όταν αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα θα θέλεις να λυθεί άμεσα και όχι να ταλαιπωρηθείς. Αν όλη την ώρα τρέχεις, επειδή το After Sales «πετάει αετό», τότε θα λες αριστερά και δεξιά πως το μετάνιωσες που το αγόρασες.
 

Οι εταιρείες κάνουν τους κατόχους και πωλητές

Οι After Sales υπηρεσίες που κάθε μάρκα προσφέρει στους κάτοχους των μοντέλων της, έχουν στόχο να διατηρούν το αυτοκίνητο σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κρατάνε την αξία του ψηλά.

Οι επιτυχημένες μάρκες καταφέρνουν να εξοπλίζουν τα μοντέλα τους με ένα ικανότατο και πλήρες πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του κατόχου, ο οποίος βιώνει από πρώτο χέρι την αξιοπιστία και την προστασία που προσφέρει η φίρμα και με τη σειρά του το διαδίδει στους φίλους και γνωστούς του κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση και φέρνοντας νέους πελάτες.
 

Αν δεν έχουν πλήρες πακέτο υπηρεσιών είναι λόγος να μην αγοράσεις

Γι αυτό λοιπόν αν το After Sales δεν είναι πληρέστατο, τότε έχεις κάθε λόγο να αποφύγεις αυτήν την εταιρεία. Τι σημαίνει πλήρες πακέτο; Λεπτομερή και ολοκληρωμένα πλάνα συντήρησης για μοντέλα ακόμα και άνω των 5 ετών, εγγυήσεις χωρίς αστερίσκους που προσφέρουν ασφάλεια, καταρτισμένους τεχνίτες και ποιοτικά γνήσια ανταλλακτικά σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα μοντέλα της και μια σειρά από ανέπαφες και απομακρυσμένες υπηρεσίες που βασίζονται σε ψηφιακή αλληλεπίδραση κατόχου, φίρμας και αυτοκινήτου.

Αυτές είναι οι TOP εταιρείες σε after sales και τα highlights τους

Ποιες είναι λοιπόν οι κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του After Sales; Πάμε νε δούμε μερικές από αυτές καθώς και κάποιες υπηρεσίες που ξεχωρίζουν.

Ας ξεκινήσουμε από τη Mercedes, η οποία δικαιολογεί απόλυτα τον premium χαρακτήρα της χάρη στις hi-end digital δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή MercedesMe, καθώς φυσικά και όλο τον σχεδιασμό ικανοποίησης κατόχου με εξειδικευμένα πακέτα φροντίδας και συντήρησης.

Η Audi όπως και όλες οι μάρκες που εκπροσωπεί η Kosmocar (VW και Skoda) προσφέρουν πρωτοποριακό  virtual service, με Online προγραμματισμό Service και live ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο όχημα του μέσω SMS και email.

Στις μάρκες με το σωστό After Sales φυσικά συγκαταλέγουμε και τη Ford, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων το πιο προσιτό service της αγοράς με διαφορά για τα μοντέλα της, αλλά και ειδικά πακέτα για μοντέλα άνω των 5 ετών. Αντίστοιχα πακέτα θα συναντήσουμε τόσο στη Renault, αλλά και στη SEAT.

Τέλος αξίζει να σταθούμε στην εξαιρετική εγγύηση που προσφέρει ο όμιλος Kia-Hyundai με την Kia να προσφέρει 7 χρόνια και την Hyundai 5 έτη, αλλά με απεριόριστα χιλιόμετρα.

Αυτές τις μάρκες να αποφύγεις

- Αν δεν έχει καλό after sales, τότε είναι «μάπα» το αυτοκίνητο
- Οι εταιρείες κάνουν τους κατόχους και πωλητές
- Αν δεν έχουν πλήρες πακέτο υπηρεσιών είναι λόγος να μην αγοράσεις
- Αυτές είναι οι TOP εταιρείες σε after sales και τα highlights τους

Συμφωνείς πως αν δεν έχει καλό after sales τότε μακριά; Έχεις καμιά ιστορία φίλου η γνωστού που την πάτησε λόγω after sales;