Βάλε μεμβράνες στο αυτοκίνητο, σε συμφέρει!

1594 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2021

Η Glasscoat Tech του κ. Γιαννικέλη είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών στα αυτοκίνητα. Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν σε προστατεύουν μόνο από τον ήλιο. Βάλε και εσύ φιμέ τζάμι και κέρδισε σε οικονομία.

125 ευρώ στη τσέπη κάθε χρόνο
Η απόσβεση των αντηλιακών μεμβρανών μπορεί να γίνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο, και μάλιστα εύκολα. Υπολόγισε πως με την τοποθέτησή τους η κατανάλωση μειώνεται έως 33%, ωστόσο εσύ υπολόγισε περίπου 20%. Aρα, για ένα μοντέλο με κατανάλωση 8,0 λτ./100 χλμ., κερδίζεις 1,6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα (ή 2,5 ευρώ). Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες διανύει ένας οδηγός κατά μέσο όρο 5.000 χλμ./έτος, το όφελος μόνο και μόνο από την κατανάλωση είναι 125 ευρώ. Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σημαντικό είναι ότι το air condition δεν δουλεύει υπερωρίες, άρα γλιτώνεις από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον, που σημαίνει ότι το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 125 ευρώ που βλέπεις άμεσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μικρό σχετικά το κόστος εγκατάστασης
Το κόστος για την τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών ξεκινά από τα 100 ευρώ και φτάνει έως τα 200, ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας, το αυτοκίνητο, την εποχή που θα το αποφασίσετε κ.λ.π... Κυρίως ωστόσο οι διαφορές τιμών είναι ανάλογες με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Διαφορετικές τιμές δίνονται για 3θυρα, για 5θυρα και άλλες για SUV. Η τοποθέτηση γίνεται πάντα αυθημερόν.

Προστατεύουν και από τη θραύση
Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολλά και σημαντικά.
  • Αυξημένη προστασία για όσους πάσχουν από δερματοπάθειες και οφθαλμολογικά νοσήματα.
  • Αισθητή μείωση της θερμοκρασίας της καμπίνας επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Πιο αποδοτική λειτουργία κλιματιστικού και περιορισμένη χρήση του, σε συνδυασμό με μικρότερη κατανάλωση.
  • Μεγαλύτερη προστασία για τις ευπαθείς ομάδες (μικρά παιδιά - βρέφη - ηλικιωμένους).
  • Μείωση της υπεριώδους (Ultra Violet) ακτινοβολίας Α και Β.
  • Γρήγορη απόσβεση – γρήγορο κέρδος.
  • Αντικλεπτικές ιδιότητες.
  • Προστασία από τα κακορυθμισμένα φώτα το βράδυ.
  • Συγκρατιούνται τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος, χωρίς να κινδυνεύουν να κοπούν οι επιβάτες.
 
Πότε θεωρούνται νόμιμες 
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δημόσιας Τάξης, καθορίζονται οι προδιαγραφές των μεμβρανών που επιτρέπεται να επικολλώνται στα παράθυρα πίσω από τη θέση του οδηγού - συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο διαθέτει δεξιό καθρέπτη, καθώς και οι περιπτώσεις εκείνες που για ιατρικούς λόγους επιτρέπεται η επικόλληση μεμβρανών σε όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, τα διαφανή μέρη του ανεμοθώρακα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από τέτοια ύλη, ώστε:
α) η διαφάνεια του ανεμοθώρακα να μην ελαττώνεται με την πάροδο του χρόνου.
β) να μην παραμορφώνουν τις εικόνες των αντικειμένων που φαίνονται δια μέσου του ανεμοθώρακα.
γ) σε περίπτωση θραύσης τους, ο οδηγός να έχει ικανή καθαρή θέα της οδού.
 
Γνωρίζει, συμβουλεύει και αν το επιθυμείτε, εγκαθιστά μεμβράνες (σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές)!

Όλο τον χρόνο προσφέρουν καλύτερη αισθητική και …διακριτικότητα. Από `Ανοιξη μέχρι και τέλος Φθινοπώρου (σχεδόν όλο τον χρόνο λοιπόν, αφού μιλάμε για την ηλιόλουστη Ελλάδα) διπλά χρήσιμες"Κόβουν" ζέστη, αντηλιά και (έμμεσα) κόστος καυσίμων.

Η υψηλή θερμοκρασία δεν… συμφέρει το αυτοκίνητο ενώ ταλαιπωρεί και τους επιβαίνοντες σε αυτό. "Καίγονται" ταμπλώ, δερμάτινες επικαλύψεις, ταπετσαρίες κλπ.
"Τυφλώνονται" οι οδηγοί & οι συνεπιβαίνοντες (με ότι αυτό σημαίνει για λόγους υγείας μα και οδικής ασφάλειας). Πετάμε και χρήματα στον δρόμο αφήνοντας ανοικτό μόνιμα το A/C μας.    Για προσφορά-Καλέστε: 210 6047200

Mία αξιόπιστη και όχι "περιττή" λύση. Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών. Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολλά και σημαντικά.
Κάτι που σημαίνει και γρήγορη απόσβεση !

Αν ψάχνετε εγκαταστάτη με εμπειρία!
Glasscoat Tech του. κ. Γιαννικέλη. Διαθέτει φήμη. Έχει την απαραίτητη ειδίκευση και μεγάλη εμπειρία. Στόχος της είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες τοποθέτησης. Το πετυχαίνει διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία, πάνω στην τοποθέτηση μεμβρανών.

ΓΙΑΝΝΙΚΕΛΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Καλέστε: 2106047200
Δείτε: https://giannikelis.gr/