Δώσε του άλογα με βελτιωμένη εξάτμιση!

Διαβάστηκε από 9412 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/12/2018

Βελτίωσε το σύστημα εξαγωγής του αυτοκινήτου σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη σωστή και την εύρυθμη λειτουργία του.

 
Από τι αποτελείται; 

Η εξάτμιση του αυτοκινήτου αποτελείται από τμήματα που ενώνονται μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα στο συνεργείο. Η εξάτμιση ξεκινά από την πολλαπλή που διαθέτει ανάλογο αριθμό σωλήνων με τους κυλίνδρους του κινητήρα. Οι σωλήνες αυτοί ενώνονται και καταλήγουν σε ένα τμήμα. Μετά από εκείνο το σημείο ενώνονται με τον καταλύτη που φιλτράρει τις βλαβερές ουσίες της καύσης του κινητήρα. Σειρά έχει το μεσαίο καζανάκι και το τελικό, με το πρώτο να είναι υπεύθυνο για τη ροή των καυσαερίων και το τελευταίο να περιορίζει το θόρυβο που καταλήγει στο περιβάλλον. 

 Ψάχνεις να βρεις εξάτμιση;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 

 
Βελτιωμένη εξάτμιση, super απόδοση

Μία βελτιωτική εξάτμιση απελευθερώνει την -περιορισμένη από τον κατασκευαστή- ροή των καυσαερίων με αποτέλεσμα να μπορεί ο κινητήρας να αυξήσει αυτόματα τη δύναμη που παράγει. Ανάλογα τον κινητήρα του αυτοκινήτου αλλά και το πόσο «φιμωμένος» είναι, ανάλογη είναι η επιπλέον δύναμη που θα αποδώσει. Η δύναμη αυτή μπορεί να εμφανιστεί σε δύο τομείς: στην αύξηση της ιπποδύναμης ή της ροπής που παράγει το μοτέρ. Εκτός από τη βελτίωση του κινητήρα, μία «ελεύθερη» εξάτμιση προσφέρει μία ευχάριστη και έντονη χροιά του ήχου που παράγει, με ανάλογης έντασης μπάσο. Το πόσο έντονη ή διακριτική θα είναι αυτή η ένταση κανονίζεται από τη χωρητικότητα των σιλανσιέ και, κατά συνέπεια, από τις ανάγκες του οδηγού. 

Μεταλλικοί καταλύτες 

Οι καταλύτες αυτοί διαθέτουν μεταλλικό υπόστρωμα που είναι κατασκευασμένο από λεπτά μεταλλικά φύλλα. Τα λεπτά τοιχώματα επιτρέπουν στο υπόστρωμα να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια σε σύγκριση με ένα απλό κεραμικό καταλύτη. Η μεγαλύτερη αυτή επιφάνεια ωφελεί την καλύτερη κατάλυση, διότι οι χημικές αντιδράσεις γίνονται στην επιφάνεια.

 

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • DX

    Στις πολιτισμένες χώρες ο θόρυβος που παράγουν οι ελεύθερες εξατμίσεις απαγορεύεται. Στις μπανανισταν χώρες ο κάθε άνθρωπος που θέλει να ηρεμήσει δεν μπορεί και παρά τις άπειρες έρευνες που προειδοποιούν για τις επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων απο τον θόρυβο οι αρμόδιοι αδιαφορούν εκθέτοντας τον πληθυσμό των χωρών αυτών απροστάτευτο στη βίαιη επίθεση που δέχεται ακόμα και τη νύχτα απο καυλ μένους εραστές της παράνομης οδήγησης με παραγωγή υψηλού θορύβου. Συγχαρητήρια.

      6

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατάσταση
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός