Δημιουργεί ασφαλείς συνδέσεις

1837 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πολύχρονη παρουσία-δράση και "όνομα" στην αγορά των προϊόντων που δίνουν λύσεις μεταφοράς (κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες, τρέιλερ), η εταιρεία WESTFALIA HELLAS!

mousakian 102021
PLAKA PARKING
H WESTFALIA HELLAS δραστηριοποιείτε στον χώρο από το 1999. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, καθώς και ποιοτικά προϊόντα, ώστε να προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη στους πελάτες της. Παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εστιάζει στο να προσφέρει την κατάλληλη, για κάθε ανάγκη, λύση πάντα με έμφαση και στην ασφαλή μεταφορά-μετακίνηση στον δρόμο (είτε πρόκειται για έναν "απλό" κοτσαδόρο είτε για ένα πιο "απαιτητικό" τρέιλερ)!                      

Στην γκάμα των προϊόντων της θα βρείτε προϊόντα εγκεκριμένα από  μεγάλους οίκους  όπως η WESTFALIA , BOSAL και ARAGON. Όσον αφορά την πρώτη, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κοτσαδόρων στον κόσμο και έχει παράξει πάνω από 10.000.000 κοτσαδόρους , για αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά. Τα προϊόντα της φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, καθώς και την γρήγορη και εύκολη εφαρμογή τους, εξοικονομώντας κόστος και χρόνο τοποθέτησης.
 
Όλα τα προϊόντα εφαρμόζουν σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης της παραγωγής, βασισμένο στις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές παγκοσμίως (ISO/TS 16949:2002 σε συνάρτηση με: DINENISO 9001:2000) και των Γερμανικών και Ευρωπαϊκών οδηγιών σύμφωνα με DINENISO 14001:1996.
 
Βρείτε όποια λύση και αν ψάχνετε από τις πιο κάτω κατηγορίες προϊόντων:
  • Κοτσαδόροι Αυτοκινήτων
  • Μπαγκαζιέρες
  • Τρειλερς
  • Ανταλλακτικά Τρέιλερ
  • Βάσεις Ποδηλάτων-Σκι
  • Ηλεκτρολογικά Σέτ
  • Ανταλλακτικά Κοτσαδόρων

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ