Διθέσιο αυτοκίνητο ΔΩΡΟ! Κέρδισε το!

13115 Επισκέψεις στο άρθρο

Με 1 like & share στο διαγωνισμό μας στο Facebook, μπορείτε να κερδίσετε το νέο υπέροχο διθέσιο αυτοκίνητο της Peg Perego, μία προσφορά της Peramax.

 
Κάντε Like & Share εδώ!

-συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ 

Το Auto Τρίτη Accessories συνεχίζει τους διαγωνισμούς του με χρήσιμα ΔΩΡΑ για τους φίλους του στα social media. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την εταιρεία βρεφικών ειδών PERAMAX, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του μα και σε όσους γίνουν ΤΩΡΑ φίλοι (απλά κάνοντας Like & Share την σελίδα του στο Facebook) να διεκδικήσουν τo νέο υπέροχο διθέσιο αυτοκίνητο της Peg Perego GAUCHO GRANDE 12V.

Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δώρο για τα παιδιά σας! 


Το νέο υπέροχο διθέσιο αυτοκίνητο της Peg Perego  GAUCHO GRANDE 12V, είναι το ιδανικό τζιπ, για νέες  περιπέτειες και παιχνίδι. Είναι κατασκευασμένο στην Ιταλία  με την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρει η Peg Perego.Κινείται με 2 μοτέρ των 240w το καθένα, γεγονός που το κάνει ασταματητο, όπως επίσης διαθέτει, κόρνα, ραδιόφωνο FM, θήκη με εργαλεία, ζώνες ασφαλείας, αναρτήσεις πίσω  με δύο ταχύτητες και όπισθεν. Φυσικά η συσκευασία περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή 12V, οδηγίες χρήσης στα ελληνικά  και καρτελάκι γνησιότητας (service και ανταλλακτικά).

Ποια είναι η Peramax

Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε είναι εταιρεία αντιπροσώπευσης και διανομής βρεφικών ειδών. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Britax Romer και Peg-Perego. Διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.

Τι πρέπει να κάνετε!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

-κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Auto Τρίτη Accessories στο Facebook 

-κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση). Θα τη βρείτε πάνω-πάνω στη σελίδα που κάνατε like στο προηγούμενο βήμα.

 και τέλος

-συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ