Φιλτράρετε… «ελεύθερα»!

Διαβάστηκε από 10525 αναγνώστες

Με μια μικρή και οικονομική επέμβαση στο σύστημα εισαγωγής μπορείτε να βελτιώσετε τη λειτουργία του κινητήρα σας, καθώς και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας.

 
Για να μην ξοδέψετε μια περιουσία και για να δώσετε περισσότερο «νεύρο» στο αυτοκίνητό σας μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ελεύθερο φίλτρο τύπου φιλτροχοάνης. Η φιλτροχοάνη είναι ένα βήμα που προτιμούν οι περισσότεροι, διότι έχει την ιδιότητα να τραβάει με δύναμη τον αέρα, αλλά και να τον φιλτράρει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή έντονου μπάσου ήχου, που ενθουσιάζει τους ακουστικούς τύπους. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως κατά την τοποθέτησή της να βρίσκεται σε σημείο τέτοιο, ώστε ο αέρας που εισέρχεται σε αυτήν να είναι όσο πιο κρύος γίνεται. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν βρούμε κάποιον τρόπο να την απομακρύνουμε όσο μπορούμε πιο μακριά από τον κινητήρα. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί και με έναν ειδικό αλουμινοσωληνα που μπορεί και τραβάει τον φρέσκο και κρύο αέρα από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, κατευθείαν πάνω στη φιλτροχοάνη.

Οι τιμές για τις φιλτροχοάνες ξεκινούν από τα 65 ευρώ και για καλύτερη απόδοσή της, καλό είναι να καταργήσουμε το φιλτροκούτι. Τέλος, μπορεί να καθαριστεί με αέρα και με ένα ειδικό λιπαντικό, κάτι που αποφεύγουμε να το αντικαταστήσουμε.

 

TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός