Η Auto Planet παρουσιάζει: Χιονοκουβέρτες Isse & GoodYear
Η Auto Planet παρουσιάζει: Χιονοκουβέρτες Isse & GoodYear
  • Η Auto Planet παρουσιάζει: Χιονοκουβέρτες Isse & GoodYear
  • Η Auto Planet παρουσιάζει: Χιονοκουβέρτες Isse & GoodYear

Η Auto Planet παρουσιάζει: Χιονοκουβέρτες Isse & GoodYear

1800 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι χιονοκουβέρτες έχουν γίνει ένα από τα "must" αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητό σου. Στην Autplanet μπορείς να βρεις τις κορυφαίες χιονοκουβέρτες Isse και τις επώνυμες Goodyear για να είσαι και εσύ φουλ εξοπλισμένος για τον χειμώνα.

mousakian 102021
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Οι χιονοκουβέρτες είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ πρώτης ανάγκης για το αυτοκίνητό σου. Ανακάλυψε στο Auto Planet τις κορυφαίες χιονοκουβέρτες Isse αλλά και τις επώνυμες χιονοκουβέρτες GoodYear και εξοπλίσου κι εσύ με το νούμερο ένα απαραίτητο αξεσουάρ χειμώνα για το αυτοκίνητό σου.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χιονοκουβέρτες Isse: Τι προσφέρουν;

Οι χιονοκουβέρτες Isse προσφέρουν πολύ πιο εύκολη τοποθέτηση έναντι του ανταγωνισμού και διαθέτουν 4-6 διαφορετικές διαστάσεις σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές που χρειάζονται πάνω από 10 για να καλύψουν όλες τις διαστάσεις ελαστικών.

Ακόμη, οι χιονοκουβέρτες Isse, είναι 100% κατασκευασμένες στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, κατασκευάζονται στην Ισπανία.

Τέλος, οι χιονοκουβέρτες Isse, είναι πατενταρισμένο προϊόν και είναι νόμιμες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης καθώς παρέχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις  (TUV, Onorm V5121, B26).
 

Διαφορετικές σειρές για διαφορετικές ανάγκες

Η Isse, παρέχει 3 διαφορετικά είδη χιονοκουβέρτας κι έτσι καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι εξής σειρές:

Χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock: Η χιονοκουβέρτα Isse Easy Sock, είναι η ιδανική χιονοκουβέρτα για χρήση για ώρα ανάγκης σε συνθήκες χιονιού και πάγου.

Χιονοκουβέρτα Isse Classic: Η χιονοκουβέρτα Isse Classic, είναι η ιδανική χιονοκουβέρτα για περιστασιακή χρήση σε συνθήκες χιονιού και πάγου. Αποτελεί το best seller μοντέλο χιονοκουβέρτας.

Χιονοκουβέρτα Isse Super: Η χιονοκουβέρτα Isse Super, είναι το ιδανικό μοντέλο χιονοκουβέρτας για συχνή χρήση σε χιόνι και πάγο. Η πλέξη της συγκεκριμένης χιονοκουβέρτας είναι πιο ανθεκτική.  

Ανακάλυψε στο Auto Planet ΕΔΩ τις χιονοκουβέρτες Isse με ΕΚΠΤΩΣΗ 25%.
 

Χιονοκουβέρτες GoodYear UltraGrip

Οι υφασμάτινες χιονοκουβέρτες GoodYear UltraGrip, παρέχουν εύκολη τοποθέτηση σε συνθήκες χιονιού και πάγου. Δεν προκαλούν ζημιά στα ελαστικά του αυτοκινήτου και παρέχουν τέλεια πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού και πάγου για άνετη οδήγηση χωρίς κραδασμούς.

Οι χιονοκουβέρτες GoodYear UltraGrip, είναι συμβατές με όλα τα ηλεκτρικά συστήματα ασφαλείας όπως ABS & ESP.

Ανακάλυψε τις χιονοκουβέρτες GoodYear UltraGrip στο Auto Planet ΕΔΩ με ΕΚΠΤΩΣΗ 25%.

Μην χάσεις ακόμα όλα τα κιτ χειμερινών προϊόντων στο Auto Planet ΕΔΩ για να εξοπλίσεις το αυτοκίνητό σου με όλα τα απαραίτητα.Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα autoplanet.gr και αναζήτησε ό,τι χρειάζεσαι για το αυτοκίνητό σου σε μία ευρεία γκάμα για να διαλέξεις. Με ένα κλικ θα είναι στην πόρτα σου ό,τι χρειάζεσαι και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές.