Η χαμηλή τιμή δε σημαίνει πάντα οικονομία

8521 Επισκέψεις στο άρθρο

Car Hi-Fi. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μεγάλων αλυσίδων που εμπορεύονται αξεσουάρ ήχου για το αυτοκίνητό σου. Εσύ τι πιστεύεις; Πες μας τώρα!

Η πιο χαμηλή τιμή δεν είναι πάντα η πιο οικονομική
 
Η αγορά μιας συσκευής ήχου για το αυτοκίνητο για πολλούς, μπορεί να φαίνεται μια εύκολη υπόθεση, στην οποία δεν πρέπει να αφιερώσουν πολύ χρόνο και έτσι είναι κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αν αναλογιστούμε, όμως, λίγο πιο προσεκτικά τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, τα πράγματα τις περισσότερες φορές είναι πιο πολύπλοκα, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο καταναλωτής αποφασίσει να κάνει τις αγορές του από κάποιο πολυκατάστημα, μιας κι εκεί οι παγίδες είναι πολλές.

 Ψάχνεις να βρεις συστήματα ήχου - multimedia;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


 
Με προφανές όφελος, τις πολύ χαμηλές, ομολογουμένως, τιμές που επιτυγχάνουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, ελκύουν μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών, που τελικά βρίσκει μια συσκευή σε χαμηλή τιμή και έχει τη δυνατότητα να πληρώσει με μακροχρόνιους διακανονισμούς. Αυτή όμως η επιλογή, που αρχικά μπορεί να δείχνει σαν οικονομικότερη, τελικά μπορεί να αποδειχθεί προβληματική, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο καταναλωτής δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τον ήχο στο αυτοκίνητο και άρα δεν μπορεί να σταθμίσει καλά τις ανάγκες του και την αξία των όσων προσφέρει η κάθε συσκευή. Το γεγονός, ότι οι πωλητές στις μεγάλες αλυσίδες σπάνια είναι ειδικευμένοι και ακόμα σπανιότερα αφιερώνουν κάποιο  χρόνο για  να ενημερώσουν τον υποψήφιο πελάτη, αφού το μόνο που διακαώς επιθυμούν, είναι να συμπληρώσουν το δελτίο παραγγελίας και να προχωρήσουν στην επόμενη πώληση.

Μάθετε για τα ηχεία με ένα click!
 
 Έτσι είναι φυσικό επόμενο, τις περισσότερες φορές, ο ανενημέρωτος καταναλωτής να αγοράζει κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Αυτό όμως είναι μόνο το πρώτο πρόβλημα, αφού το θέμα της εγκατάστασης, είτε δεν λύνεται καθόλου, είτε λύνεται με τη βοήθεια κάποιου συμβεβλημένου καταστήματος, το οποίο σε ελάχιστο χρόνο τις περισσότερες φορές θα εγκαταστήσει τις αγορασθείσες συσκευές, με αποτέλεσμα πολλές φορές την ατελή ή προβληματική τους λειτουργία. Σύμφωνα με αυτήν την κατάσταση ο μόνος που άμεσα μπορεί να ωφεληθεί είναι ο πελάτης, που και ξέρει πολύ καλά τι θέλει, αλλά και έχει λύσει το πρόβλημα της καλής εγκατάστασης.

Γνωρίστε τους ενισχυτές με ενα click!
 
Οι υπόλοιποι καταναλωτές, που θέλουν ενημέρωση προσωπική επαφή, αλλά και μια εγκατάσταση σύμφωνη με τους τεχνικούς κανόνες, καλό θα ήταν πριν καταφύγουν στο σαφώς φθηνότερο, να απευθυνθούν σε κάποιο ειδικευμένο κατάστημα, που και γνώσεις έχει, αλλά και είναι διατεθειμένο να αφιερώσει τον αναγκαίο χρόνο, προκειμένου ο υποψήφιος πελάτης να καταλήξει σε μια λύση, που θα τον ικανοποιεί απόλυτα και οι συσκευές της οποίας θα εγκατασταθούν με τον καλύτερο τρόπο, αφού αυτή η επιλογή μπορεί αρχικά να φαίνεται πιο δαπανηρή, αλλά σε βάθος χρόνου είναι σαφώς η πιο οικονομική.