Κιτ αμαξώματος για επιδόσεις ή για εμφάνιση;

5635 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα κιτ αμαξώματος μπορούν να βελτιώσουν την αεροδυναμική ή να προσθέσουν στυλ, αλλά όχι πάντα και τα δύο. Δες με ποιο τρόπο τα κιτ επηρεάζουν το χειρισμό, ώστε να διαλέξεις ανάμεσα στα οδηγικά οφέλη ή την εμφάνιση.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Αν θέλεις ένα πλήρες λίφτινγκ στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σου, η απάντηση κρύβεται στη λέξη body kits. Υπάρχουν άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις και πραγματικά να κάνεις το αυτοκίνητό σου να φαίνεται διαφορετικό. Τα πιο δημοφιλή μέρη ενός body kit που επιλέγουν να προσθέσουν οι περισσότεροι είναι οι αεροτομές και οι προφυλακτήρες. Τα πλήρη κιτ αμαξώματος είναι εμπνευσμένα από την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα των βελτιώσεων του αμαξώματος, που γίνονται σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, μετά από ατελείωτες δοκιμές και αεροδυναμικές ρυθμίσεις στην πίστα.

Kοινοποίησε το »


Οι aftermarket επιλογές είναι άφθονες στην αγορά και για όλα τα γούστα. Να τονίσουμε βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέρη αλλάζουν όλη τη συμπεριφορά και το «πάτημα» του αυτοκινήτου στο δρόμο, αφού επηρεάζουν την αεροδυναμική του και τη διοχέτευση του αέρα. Αν είσαι πιο extreme, στο εμπόριο θα βρεις και ειδικά wide body kits με φουσκωμένα φτερά, πλαϊνούς μαρσπιέδες, καπό με εισαγωγείς αέρα κ.α..

Θέλεις επιδόσεις;

 Η κατάλληλη επιλογή body kit βοηθά στην βελτίωση της αεροδυναμικής ενός αυτοκινήτου «κρατώντας» το αυτοκίνητο στο έδαφος, επιτρέποντας το να αναπτύξει υψηλότερες ταχύτητες. Η επιλογή ενός τέτοιου κιτ είναι δύσκολη, ειδικά αν θέλεις να φτάσεις το επίπεδο αεροδυναμικής που κάνει τη διαφορά σε αγώνες πίστας. Η αεροδυναμική που επιτυγχάνει πραγματικά αυτά τα οφέλη πρέπει να προσαρμόζεται σε ένα συγκεκριμένο όχημα, λαμβάνοντας υπόψη διάφορες παραμέτρους, όπως π.χ. αλλαγές στην ανάρτηση.

Θέλεις εμφάνιση;

Από την άλλη, τα κιτ αμαξώματος που βελτιώνουν μόνο την εμφάνιση, τείνουν να κάνουν ένα αυτοκίνητο οπτικά πιο επιθετικό - να τραβήξει την προσοχή στο δρόμο. Στην περίπτωση αυτή, η επιλογή είναι πιο εύκολη, αφού στην ουσία μπορείς στις περισσότερες περιπτώσεις να κάνεις οποιοδήποτε συνδυασμό θέλεις.
 
 
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ