Κουκούλες αυτοκινήτου με την εγγύηση της Autoplus

1980 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι κουκούλες αυτοκινήτου είναι η πιο απλή και οικονομική λύση για να προστατεύεστε το αυτοκίνητο σας από τον ήλιο. Στην Autoplus μπορείτε να βρείτε 5 διαφορετικές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Η αλήθεια είναι πως η ζέστη και η υψηλή θερμοκρασία δεν… ταιριάζει στα αυτοκίνητα καθώς δημιουργούν ένα σωρό επιπλέον προβλήματα αλλά και παραπάνω έξοδα, κυρίως όταν έχεις τον κλιματισμό ανοιχτό όλη μέρα. Υπάρχουν όμως τρόποι να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου

Kοινοποίησε το »

Η κουκούλα ίσως είναι η πιο γρήγορη και οικονομική λύση. Καλύπτει όλο το αυτοκίνητο οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς μήπως κάποιο σημείο καταστραφεί από τον ήλιο, αλλά μην ξεχάσεις να πλύνεις καλά το αυτοκίνητό σου πριν την τοποθέτησή της καθώς οι κόκκοι σκόνης μπορεί να προκαλέσουν φθορές στην επιφάνειά του.

Πως πρέπει να γίνεται η σωστή επιλογή κουκούλας

Η κουκούλα να είναι ακριβώς στα μέτρα του αυτοκινήτου μας, έτσι αποφεύγουμε σημάδια στο χρώμα από το "τρίψιμο" του  και σαφώς να υπάρχει σωστή εφαρμογή πάνω στο αμάξι.

Αν το αυτοκίνητο είναι εκτεθειμένο σε καιρικές συνθήκες όπως βροχή, δυνατός αέρας ,χιόνι και μεγάλες θερμοκρασίες. Η κουκούλα που θα επιλέξουμε πρέπει να είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά , να είναι αδιάβροχη 100%, να έχει σωστή εφαρμογή στο αυτοκίνητο μας, να έχει επένδυση από βαμβάκι για να αποφύγουμε άσχημα αποτελέσματα μετά από την χρήση της!  

Στην Autoplus θα βρείτε όλα τα είδη σε ανταγωνιστικές τιμές

Η Autoplus διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κουκούλες αυτοκινήτων κλασικές, υφασμάτινες , ελαστικές σε διαφορετικές ποιότητες και μεγέθη που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Όλες οι κουκούλες προστατεύουν το αυτοκίνητο σας, από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία , τις ακαθαρσίες πουλιών που καταστρέφουν το χρώμα, και … το «κακό μάτι».

Πρόκειται για επώνυμα προϊόντα, με την εγγύηση που προσφέρει το όνομα AUTOPLUS. Είναι όλες θερμοκολλητικές, άκαυτες, αδιάβροχες, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι ετοιμοπαράδοτες σε 5 διαφορετικές ποιότητες. Πέρα από τη φυσική προστασία που προσφέρουν, αποθαρρύνουν τους κλέφτες και προστατεύουν από τυχόν γρατζουνιές από κακοήθεις.

Kοινοποίησε το »