Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
«Μαμά» ραδιόφωνο ή aftermarket «οθονάρα»;

«Μαμά» ραδιόφωνο ή aftermarket «οθονάρα»;

Πολύς κόσμος επιλέγει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό ραδιο-CD με «οθονάρα» (multimedia), η οποία «ξεκλειδώνει» και ορισμένες έξτρα δυνατότητες.

Πολύς κόσμος επιλέγει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό ραδιο-CD με «οθονάρα» (multimedia), η οποία «ξεκλειδώνει» και ορισμένες έξτρα δυνατότητες.

 • «Μαμά» ραδιόφωνο ή aftermarket «οθονάρα»;
 • Πολύς κόσμος επιλέγει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό ραδιο-CD με «οθονάρα» (multimedia), η οποία «ξεκλειδώνει» και ορισμένες έξτρα δυνατότητες.

«Μαμά» ραδιόφωνο ή aftermarket «οθονάρα»;

4331 Επισκέψεις στο άρθρο

- Στα παλιά αυτοκίνητα το ραδιόφωνο δεν μπορεί να παίξει μουσική από το κινητό
- Πολλοί αλλάζουν το παλιό με μοντέρνα οθόνη (multimedia την λένε)
- Έτσι το αυτοκίνητο παίζει ασύρματα μουσική, έχει και σύστημα πλοήγησης
- Οι οθόνες ξεκινάνε από τα 50 ευρώ, αλλά για μια καλή χρειάζονται γύρω στα 200.

mousakian 102021
PLAKA PARKING

Στα παλιά αυτοκίνητα το ραδιόφωνο δεν μπορεί να παίξει μουσική από το κινητό

Τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πολλές νέες ανέσεις και λειτουργίες. Αυτές συχνά βρίσκονται ενσωματωμένες στην κεντρική οθόνη, η οποία μπορεί να συνδεθεί με το κινητό μέσω Bluetooth και να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις ή για να ακούσει ο οδηγός μουσική. Αν όμως γυρίσουμε τον χρόνο 25 χρόνια πίσω, τα αυτοκίνητα διέθεταν (στην καλύτερη) CD player, ενώ ορισμένα πολύ βασικά αυτοκίνητα δεν είχαν καν ραδιόφωνο. Φυσικά δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα τα οποία έπαιζαν μουσική, ενώ τα MP3 ακόμα ήταν μια πρωτοποριακή ιδέα, την οποία πολλοί ακόμα δεν είχαν υιοθετήσει.

Πολλοί αλλάζουν το παλιό με μοντέρνα οθόνη (multimedia την λένε)

Σίγουρα, εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε η τεχνολογία σε τέτοιο επίπεδο ώστε να επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση μουσικής. Σήμερα όμως, στην aftermarket αγορά, η εικόνα είναι διαφορετική. Πολύς κόσμος επιλέγει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό ραδιο-CD με «οθονάρα» (multimedia), η οποία «ξεκλειδώνει» και ορισμένες έξτρα δυνατότητες.


Πολύς κόσμος επιλέγει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό ραδιο-CD με «οθονάρα» (multimedia), η οποία «ξεκλειδώνει» και ορισμένες έξτρα δυνατότητες.

Πολύς κόσμος επιλέγει να αντικαταστήσει το εργοστασιακό ραδιο-CD με «οθονάρα» (multimedia), η οποία «ξεκλειδώνει» και ορισμένες έξτρα δυνατότητες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Έτσι το αυτοκίνητο παίζει ασύρματα μουσική, έχει και σύστημα πλοήγησης

Για παράδειγμα, με την οθόνη, ο οδηγός μπορεί να συνδέσει το κινητό του και να απολαύσει την μουσική του στο αυτοκίνητο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και την οθόνη ως σύστημα πλοήγησης. Οι οθόνες επίσης γίνονται όλο και πιο γρήγορες, ενώ μπορούν να αποθηκεύσουν και τραγούδια, μέσω USB ή μέσω κάρτας SD.

Οι οθόνες ξεκινάνε από τα 50 ευρώ, αλλά για μια καλή χρειάζονται γύρω στα 200.

Αν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις την οθόνη στο αυτοκίνητό σου πρέπει να γνωρίζεις για τι ακριβώς ψάχνεις, καθώς και πόσα λεφτά διαθέτεις. Υπάρχουν ορισμένες οθόνες οι οποίες κοστίζουν έως και 50 ευρώ! Ευκαιρία; Μάλλον όχι. Σίγουρα, για να είναι κάτι τόσο φθηνό, έχει και τα ελαττώματά του. Οι οθόνες αυτές συχνά κολλάνε, είναι δύσκολο να συνδέσεις το τηλέφωνό σου, ενώ η ποιότητα του ήχου δεν είναι και η καλύτερη. Συνήθως επίσης, αυτές οι οθόνες δεν διαθέτουν Apple Carplay και Android Auto, επομένως δεν μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σαν σύστημα πλοήγησης. Αν θες επομένως κάτι λίγο πιο ποιοτικό με περισσότερες λειτουργίες, καλύτερα να ψάξεις σε οθόνες από 200 ευρώ και πάνω, εκεί δηλαδή που βρίσκονται οι περισσότερες επιλογές.
 
Αν επιλέξεις να βάλεις οθόνη, προτίμησε μια οθόνη από γνωστή και έμπιστη μάρκα στον τομέα του ήχου. Συνήθως οι πιο γνωστές εταιρείες παράγουν οθόνες με καλύτερη ποιότητα ήχου. Φυσικά, για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την νέα σου οθόνη, προσπάθησε να χρησιμοποιείς αρχεία ήχου καλής ποιότητας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

 • ΕΛΑΣΥΝ

  ΕΛΑΣΥΝ

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
   2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • PAN-CAR

  PAN-CAR

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

   2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

   2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ