Με ένα tablet θα έχεις τα πάντα στο αυτοκίνητο

44371 Επισκέψεις στο άρθρο

Σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες, όπως ακριβώς και οι οθόνες multimedia που έχουν τα καινούρια αυτοκίνητα.

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Σούπερ και ακριβής πλοήγηση

Kοινοποίησε το »


Ένα tablet προσφέρει πολύ καλύτερη ευκρίνεια από ένα GPS αυτοκινήτου καθώς έχει μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός από αυτό, ένα tablet, σε αντίθεση με τα GPS, δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Υπάρχει τεράστια ποικιλία προγραμμάτων πλοήγησης και ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει αυτό που τον βολεύει καλύτερα.
 
Σύνδεση στο ίντερνετ
 
Το tablet δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν υπολογιστή σε αυτό τον τομέα. Σταμάτησες κάπου και δεν ξέρεις πού μπορείς να πας να φας; Ψάχνεις κάποιο φαρμακείο; Κανένα πρόβλημα! Με μερικά πατήματα βρίσκεις ότι πληροφορία θες εύκολα και γρήγορα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ και εκτός δικτύων WiFi ώστε να μπορείς να συνδεθείς κυριολεκτικά από όπου θες!
 
Παρκάρεις και πιο εύκολα
 
Η κάμερα οπισθοπορείας κάνει το παρκάρισμα κυριολεκτικά παιχνίδι. Εάν υπάρχει ήδη εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο ή αν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια, μπορείς να τη συνδέσεις (ασύρματα φυσικά) με το tablet σου και να έχεις μια λεπτομερέστατη εικόνα του πίσω μέρος του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Μπαίνεις και βγαίνεις οπουδήποτε θες με ελάχιστες κινήσεις και μέγιστη ακρίβεια.
 
Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος εύκολα και γρήγορα! 

Είναι μια δυνατότητα που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν! Το tablet μπορεί να «επικοινωνήσει» με το αυτοκίνητο μέσω της θύρας OBD η οποία άρχισε να παρέχεται σε όλα τα μοντέλα από τη δεκαετία του 90, και μέσω εφαρμογών που μπορείς να κατεβάσεις, το tablet σου γίνεται άριστο εργαλείο ελέγχου. Όλα τα δεδομένα που μπορεί να δώσει το αυτοκίνητό σου μέσω των διαθέσιμων αισθητήρων που έχει, όπως ταχύτητα, θερμοκρασία και διάφορες πιέσεις εμφανίζονται στην οθόνη σου και σε κρατούν ενήμερο σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε θες να παρακολουθήσεις.

Kοινοποίησε το »

  • Κώστας Κ

    Όλοι έχουμε tablet και γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει. Αυτό που θα θέλαμε από το άρθρο είναι λύσεις και προτάσεις για σωστή σταθερή σύνδεση με την κάμερα, τροφοδοσία, ενδεδειγμένη βάση κλπ. Ένα καλό ταμπλετ πχ iPad mini 4, εκτός από δεκάδες εφαρμογές διαθέτει φοβερή ανάλυση η οποία δεν υπάρχει ακόμα και στα πιο ακριβά media Nav. Το πρόβλημα όπως είπα είναι η τοποθέτηση, Στις USA υπάρχουν κιτ προσαρμογής αλλά εκεί τα αυτοκίνητα διαθέτουν τεράστια ταμπλό. Λύσεις με βάσεις στις γρίλιες η το CD player δεν κάνουν λόγο βάρους και όγκου. Χρησιμοποιω το iPad στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα. Είναι το Renault Captur το οποίο όμως διαθέτει μια ανοιγόμενη θήκη στο ταμπλό στην οποία κάθεται απόλυτα σταθερά και μ ένα σπιράλ καλώδιο το συνδέω στον φορτιστή. Καλή λύση αλλά μόνο για ταξίδια καθώς δεν το λες πρακτικό να το βάζεις και να το βγάζεις σε μικρές διαδρομές. Πλέον τα καινούργια αυτοκίνητα διαθέτουν Apple & Android Car και μπορείς να κανεις μέσω αυτού ότι και στο smartphone σου. Όμως υστερούν σε ποιότητα οθόνης, ταχύτητα απόκρισης κλπ. Γενικά τα κλασσικά Media Nav χωρίς δυνατότητα Apple car δεν είναι και τόσο χρήσιμα.

  • Minas Tzortzakis

    Αχρηστο και απλά Clickbait. Δεν προτείνει τίποτα, δεν διαφωτίζει κανέναν

  • Στέλιος

    πολύ ενδιαφέρον και δη για την ασύρματη επικοινωνία με κάμερα οπισθοπορίας και με την θύρα OBD