Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Stretch της BeSafe φροντίζει για την ασφάλεια του παιδιού σας και έχει εύκολη εγκατάσταση.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Stretch της BeSafe φροντίζει για την ασφάλεια του παιδιού σας και έχει εύκολη εγκατάσταση.

Nέο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Stretch από την Be Safe

2360 Επισκέψεις στο άρθρο

Nέο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Το μοντέλο Stretch της Νορβηγικής Be Safe αφορά ένα αντεστραμμένο κάθισμα αυτοκινήτου, που κρατά το παιδί ασφαλές και άνετο εντός αυτοκινήτου. Το κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών (61 cm) έως 7 ετών (125 cm).

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Θέλετε να αφήσετε το παιδί σας σε αντεστραμμένο κάθισμα για περισσότερο χρόνο, αλλά ανησυχείτε για τον περιορισμό χώρου; Η Be Safe έχει λύση, το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Stretch.

Το Stretch θεωρείται το ασφαλέστερο κάθισμα της Be Safe μέχρι σήμερα, κρατώντας τα παιδιά σε αντεστραμμένη θέση  (και με βάση την ενημέρωση της εταιρείας, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση).

Όπως όλα τα καθίσματα Be Safe, το Stretch είναι κατασκευασμένο με προτεραιότητα την ασφάλεια του παιδιού και έχει εύκολη εγκατάσταση, κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων και καθισμάτων.
 

Κοινοποίησέ το »

5 βασικά χαρακτηριστικά του Stretch

1. Αντεστραμμένη θέση για… πάντα! - με ασυναγώνιστο χώρο για τα πόδια έως και 26εκ και χωρίς κίνδυνο να ξεπεράσει το μέγιστο όριο βάρους των 36 κιλών. Το κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών (61 cm) έως 7 ετών (125 cm).

2. Μέγιστη ασφάλεια - το Stretch έχει νέο και καινοτόμο αλουμινένιο πλαίσιο exo, η κατασκευή συνδέεται με τις ζώνες του αυτοκινήτου και το δάπεδο για να αντέχει τις δυνάμεις σε περίπτωση μετωπικής πρόσκρουσης. Η άκαμπτη ράχη του κελύφους του καθίσματος μεταφέρει την ενέργεια του παιδιού στο πλαίσιο exo, διατηρώντας το παιδί σε σταθερή θέση σε πιθανή πρόσκρουση. Το Stretchεπιτρέπει στα παιδιά να ταξιδεύουν 5 φορές πιο ασφαλή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Ευέλικτη και εύκολη εγκατάσταση - το κάθισμα είναι τοποθετημένο με ζώνη (χωρίς isofix), καθιστώντας δυνατή την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο και οποιοδήποτε κάθισμα, δίνοντάς  τη μέγιστη ευελιξία. Οι κάτω επεκτεινόμενοι ιμάντες και ο εύκολος μηχανισμός ασφάλισηςκαι σφιξίματος, καθιστούν την εγκατάσταση του εύκολη μεν, σταθερή δε. Το Stretch είναι ένα από τα πιο εύκολα στην εγκατάσταση, καθίσματα στην αγορά.

4. Εξατομικευμένη άνεση - με 5 θέσεις ανάκλησης, ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 10 θέσεων και πολύ χώρο για τα πόδια σε κάθε ηλικία, αυτό το κάθισμα προσφέρει εξαιρετική άνεση. Οι μαγνητικοί βοηθοί της ζώνης™ κάνουν το μπες – βγες του παιδιού από το κάθισμα παιχνίδι. Ενώ τα μαξιλάρια Two-Fit™ για προσαρμογή στο σώμα κάθε παιδιού, καθιστούν το Stretch το μοναδικό κάθισμα που μεγαλώνει πραγματικά μαζί με το παιδί σας.

5. Το κάθισμα που νοιάζεται για το μέλλον - Χρησιμοποιώντας υλικά μεγάλης διάρκειας και κάνοντας την αλλαγή εξαρτημάτων πολύ πιο εύκολη, η Be Safe επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του καθίσματος σε περίπου 15 χρόνια.
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά του Παιδικού Καθίσματος

 • ‘Ύψος: 61-125 cm
 • Μεγ. βάρος: 36kg
 • Ηλικία: Από 6 μηνών έως 7 ετών* περίπου
 • Τοποθέτηση: Ζώνηοχήματος 3 σημείων
 • Φορά: Αντεστραμμένη Θέση
 • Πρότυπο: UNR129 (συγκεκριμένο όχημα)
 • Βάρος Καθίσματος: 11kg
 • Χαρακτηριστικά: Dynamic Force Absorber™
 • Πρόσθετη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης SIP+
 • Magnetic Belt Assistants™
 • Two-Fit cushions™