Οι αντηλιακές μεμβράνες σε προστατεύουν από τον καύσωνα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο χρησιμεύουν και τον χειμώνα, προσφέροντας μία σειρά από πλεονεκτήματα.

Οι αντηλιακές μεμβράνες σε προστατεύουν από τον καύσωνα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο χρησιμεύουν και τον χειμώνα, προσφέροντας μία σειρά από πλεονεκτήματα.

Στην εταιρία Ζαμπάτης θα βρείτε αντηλιακές μεμβράνες από τους πιο μεγάλους προμηθευτές παγκοσμίως και σε συνδυασμό με την 30χρονη εμπειρία που έχει το προσωπικό της, την κατατάσσουν στους κορυφάιους ε

Στην εταιρία Ζαμπάτης θα βρείτε αντηλιακές μεμβράνες από τους πιο μεγάλους προμηθευτές παγκοσμίως και σε συνδυασμό με την 30χρονη εμπειρία που έχει το προσωπικό της, την κατατάσσουν στους κορυφάιους εγκαταστάτες στην ελληνική αγορά.

  • Οι αντηλιακές μεμβράνες σε προστατεύουν από τον καύσωνα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο χρησιμεύουν και τον χειμώνα, προσφέροντας μία σειρά από πλεονεκτήματα.
  • Στην εταιρία Ζαμπάτης θα βρείτε αντηλιακές μεμβράνες από τους πιο μεγάλους προμηθευτές παγκοσμίως και σε συνδυασμό με την 30χρονη εμπειρία που έχει το προσωπικό της, την κατατάσσουν στους κορυφάιους ε

Οι αντηλιακές μεμβράνες κάνουν δουλειά και τον χειμώνα

2249 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέρα από την πιο γνωστή λειτουργία τους, το να κρατούν χαμηλή την θεμροκρασία της καμπίνας του αυτοκινήτου τους θερινούς μήνες, οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν και μία σειρά από πλεονεκτήματα που τις κάνουν χρήσιμες και τον χειμώνα. 

mousakian 102021
PLAKA PARKING

Ας δούμε αρχικά ποια είναι αυτά τα πλεονεκτήματα


Στην εταιρία Ζαμπάτης θα βρείτε αντηλιακές μεμβράνες από τους πιο μεγάλους προμηθευτές παγκοσμίως και σε συνδυασμό με την 30χρονη εμπειρία που έχει το προσωπικό της, την κατατάσσουν στους κορυφάιους εγκαταστάτες στην ελληνική αγορά.

Στην εταιρία Ζαμπάτης θα βρείτε αντηλιακές μεμβράνες από τους πιο μεγάλους προμηθευτές παγκοσμίως και σε συνδυασμό με την 30χρονη εμπειρία που έχει το προσωπικό της, την κατατάσσουν στους κορυφάιους εγκαταστάτες στην ελληνική αγορά.

Κοινοποίησέ το »

1. Προστατεύουν εσάς και τα πλαστικά
Οι αντηλιακές μεμβράνες προστατεύουν τους επιβάτες από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες (UV) σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό (έως 99%). Είναι απαραίτητες σε όσους πάσχουν από δερματοπάθειες και οφθαλμολογικά νοσήματα. Πέρα όμως από τους επιβάτες, προστατεύουν και όλα τα πλαστικά και υφασμάτινα μέρη στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα να παραμένουν αναλλοίωτα, χωρίς να «ξεραθούν», παρουσιάζοντας ενοχλητικούς τριγμούς.
2. Μειώνουν την κατανάλωση, αυξάνουν την απόδοση
Χάρη στις αντηλιακές μεμβράνες, το κλιματιστικό δουλεύει καλύτερα και πιο αποδοτικά, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου. Επίσης, δεν «πυρώνει» όταν έχετε σταθμεύσει κάπου για πολύ ώρα, με αποτέλεσμα και πιο γρήγορα η θερμοκρασία της καμπίνας να πέσει και η διαβίωση να είναι πιο ανθρώπινη.
3. «Θωρακίζουν» από τους κλέφτες
Οι αντηλιακές μεμβράνες, όταν τοποθετούνται στο αυτοκίνητο, γίνονται ένα σώμα με τα κρύσταλλα. Έτσι, εκτός από το να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, «θωρακίζονται» και τα κρύσταλλα του οχήματος. Οπότε, αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο σπάζοντάς του κάποιο τζάμι, τα κομμάτια θα μείνουν σταθερά στη θέση τους, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο χρόνος τον οποίο χρειάζεται για να ολοκληρώσει αυτή την παράνομη πράξη. Σε περίπτωση ατυχήματος, αν σπάσει κάποιο κρύσταλλο, τα κομμάτια του δε θα διασκορπιστούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου χάρη στην αντηλιακή μεμβράνη, αποφεύγοντας τον τραυματισμό κάποιου επιβάτη.
4. Ομορφαίνουν
Ένας από τους σημαντικούς λόγους αγοράς των αντηλιακών μεμβρανών είναι η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης. Πολλοί είναι αυτοί που προχωρούν στην τοποθέτησή τους, αποσκοπώντας στην «ξεχωριστή» αισθητική του οχήματός τους. Σε αυτήν την περίπτωση, η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι οι αρκετά σκουρόχρωμες αντηλιακές μεμβράνες, με αποτέλεσμα όμως να περιορίζεται η ασφάλεια για χάρη της εμφάνιση. Για αυτό σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως πρέπει να τηρούν ότι ορίζεται από τον ΚΟΚ.
 
Πότε οι αντιηλιακές μεμβράνες είναι νόμιμες;

Στην παράγραφο 7 του άρθρου 81 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα διαφανή μέρη των αυτοκινήτων, οχημάτων και των ρυμουλκούμενων, τα οποία αποτελούν τμήμα του αμαξώματος αυτών, περιλαμβανομένου και του ανεμοθώρακα καθώς και οποιουδήποτε εσωτερικού χωρίσματος, επιβάλλεται να είναι κατασκευασμένα κατά τρόπο ώστε, αφενός μεν, σε περίπτωση θραύσης τους, ο κίνδυνος τραυματισμού προσώπων να μειώνεται στο ελάχιστο, αφετέρου δε να είναι ορατός, τόσο ο οδηγός, όσο και οι επιβαίνοντες αυτού. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δημόσιας Τάξης, καθορίζονται οι προδιαγραφές των μεμβρανών που επιτρέπεται να επικολλώνται στα παράθυρα πίσω από τη θέση του οδηγού - συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο διαθέτει δεξιό καθρέπτη, καθώς και οι περιπτώσεις εκείνες που για ιατρικούς λόγους επιτρέπεται η επικόλληση μεμβρανών σε όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Ειδικότερα, τα διαφανή μέρη του ανεμοθώρακα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από τέτοια ύλη, ώστε:
α) η διαφάνεια του ανεμοθώρακα να μην ελαττώνεται με την πάροδο του χρόνου.
β) να μην παραμορφώνουν τις εικόνες των αντικειμένων που φαίνονται δια μέσου του ανεμοθώρακα.
γ) σε περίπτωση θραύσης τους, ο οδηγός να έχει ικανή καθαρή θέα της οδού.
Συμπληρωματικά ο νομοθέτης αναφέρει στο ίδιο άρθρο πως «Απαγορεύεται η τοποθέτηση ή ανάρτηση μπροστά ή πίσω από τον ανεμοθώρακα, ως και η επικόλληση σε αυτόν αντικειμένων που περιορίζουν την ορατότητα του οδηγού. 

Ο top expert εγκαταστάτης που πρέπει να εμπιστευτείς 

Στη Ζαμπάτης θα βρείτε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, εξειδικευμένο στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρ-μπριζ αυτοκινήτου και αντηλιακών μεμβρανών, με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Η 32χρονη πείρα και η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας στον οδηγό την καλύτερη δυνατή όραση. Απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών αποτελεί το δίκτυο των πελατών που εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια την εταιρεία και εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

H εταιρεία διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από μια πλούσια γκάμα των καλύτερων προμηθευτών στην Ελληνική και διεθνή αγορά από κρύσταλλα παρ-μπριζ και αντηλιακές μεμβράνες, για όλους τους τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! 

Τηλεφωνήστε για κάποιο ραντεβού ή επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά και θα πειστείτε για την άριστη, φιλική και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Λιοσίων 154 - τηλ. 210 83.21.238 και 210 83.20.249
Κινητό τηλ. : 6947.437.236

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ