Οι ειδικοί στον καθαρισμό κινητήρα με υδρογόνο

4731 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2021

Δώσε νέα πνοή στον κινητήρα σου, απομακρύνοντας τις επικαθίσεις άνθρακα με τη δύναμη του υδρογόνου. Με μία επίσκεψη στην Carbon Clean Center.

Η Carbon Clean Center είναι Επίσημος Συνεργάτης στην Ελλάδα της Αγγλικής Carbon Clean U.K., παρέχοντας την κορυφαία υπηρεσία καθαρισμού του κινητήρα με υδρογόνο, σε τιμή γνωριμίας €20 + ΦΠΑ!!!                                    Καλέστε: 2102311272

Χρησιμοποιούμε τα κορυφαία συστήματα υδρογόνου της Αγγλικής Carbon Clean.
 • Γρήγορη διαδικασία καθαρισμού μέσα σε 30'
 • Χωρίς χημικά
 • Προλαμβάνει την δημιουργία επικαθίσεων άνθρακα, στους νέους κινητήρες
 • Καθαρίζει αποτελεσματικά τις επικαθίσεις άνθρακα, στους παλιότερους κινητήρες
 • Απολύτως ασφαλής διαδικασία για τον κινητήρα
 • Καλύτερες επιδόσεις
 • Οικονομία καυσίμου
Τι κερδίζετε με τον καθαρισμό άνθρακα

Ο άνθρακας δημιουργεί στρώμα (επικαθίσεις) όταν το καύσιμο καίγεται στους κυλίνδρους. Αυτό επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του κινητήρα και προκαλεί πολλά άλλα προβλήματα.

Τι είναι η τεχνολογία HHO

Το σύστημα καθαρισμού της Carbon Clean Center, με την τεχνολογία αιχμής HHO, χρησιμοποιεί μόνο νερό. Μέσω της ηλεκτρόλυσης τα μόρια του νερού χωρίζονται στα σύνθετα στοιχεία οξυγόνο και υδρογόνο, για να παραχθεί το οξυυδρογόνο ή αέριο HHO.

Το HHO τροφοδοτείται στον κινητήρα μέσω της βαλβίδας εισαγωγής του οχήματος για να αναμειχθεί με τον αέρα και το καύσιμο στους θαλάμους καύσης του κινητήρα. Όταν αυτό το μείγμα αναφλεγεί το HHO δημιουργεί πολύ υψηλότερη θερμοκρασία καύσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι επικαθίσεις άνθρακα να καίγονται, και να αποβάλλονται αβλαβή, σε αέρια μορφή μέσω του συστήματος εξάτμισης.

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία είναι πιο αποτελεσματική, οικολογική και πολύ πιο ευγενική στον κινητήρα από τις παραδοσιακές χημικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Η διαδικασία είναι επίσης μη επεμβατική: σας καθαρίζουμε τον κινητήρα μέσα σε 30 λεπτά χωρίς να χρειαστεί να τον αποσυναρμολογήσουμε.

Πως καθαρίζονται οι επικαθήσεις άνθρακα από τον κινητήρα                     Καλέστε: 2102311272
 • Το σύστημα καθαρισμού της Carbon Clean διασπά το νερό σε υδρογόνο & οξυγόνο
 • Το υδρογόνο και το οξυγόνο μπαίνουν στον κινητήρα μέσω του συστήματος εισαγωγής
 • Το μίγμα καίγεται σε μεγαλύτερη θερμοκρασία, εξαερώνοντας τις επικαθήσεις άνθρακα
 • Ο άνθρακας φεύγει σε αέρια μορφή μέσω του συστήματος εξαγωγής του αυτοκινήτου
Τι είναι ο καθαρισμός DPF - DPF BLOCKAGE + REGENERATION

Συνήθως περίπου κάθε 300 μίλια περίπου το DPF θα αναγεννηθεί με υπερθέρμανση του φίλτρου για να κάψει τα μολυσμένα σωματίδια που συλλέγονται εκεί ως αιθάλη και τέφρα. Στη συνέχεια, το μεγαλύτερο μέρος της αιθάλης αποβάλλεται μέσω της εξάτμισης ως λεπτά σωματίδια αβλαβούς τέφρας. Ωστόσο, έχει βρεθεί ότι η διαδικασία αναγέννησης αφήνει υπολειμματική τέφρα πίσω στο φίλτρο. Κάθε φορά που αναγεννάται περισσότερα σωματίδια θα συσσωρεύονται στο φίλτρο.
 
Με την πάροδο του χρόνου ο άνθρακας θα μπλοκάρει το DPF και θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στον κινητήρα σας. Το Carbon-Clean DPF ProClean Treatment, όταν χρησιμοποιείται μαζί με τα μηχανήματά μας DCS, είναι ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να καθαρίσετε και να προστατεύσετε πλήρως οποιοδήποτε DPF.


CARBON CLEAN CENTER
Καλέστε: 2102311272
Δέιτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/carboncleancenter/?ref=page_internal