PANCAR: Τιμές Black Friday σε προϊόντα & αξεσουάρ αυτοκινήτου

PANCAR: Τιμές Black Friday σε προϊόντα & αξεσουάρ αυτοκινήτου

1335 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν ψάχνεις αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σου με τιμές Black Friday, η PAN-CAR σου έχει τη λύση με κορυφαία προϊόντα και τις καλύτερες προσφορές.

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Έως και -66% σε επιλεγμένα είδη μέχρι την Δευτέρα 28/11

Στο πλαίσιο των ημερών και της Black Friday, μπορείς να επιλέξεις μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ αυτοκινήτου της PAN-CAR, με τιμές έως και -66% σε επιλεγμένα είδη. Η προσφορά ισχύει μέχρι την Δευτέρα 28/11.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

e-Wallet: Κερδίζεις έως και 5% επιστροφή χρημάτων

Με το e-Wallet της PAN-CAR κερδίζεις έως και 5% επιστροφή χρημάτων στην επόμενη αγορά σου!

Πιο συγκεκριμένα, κερδίζεις άμεσα επιστροφή χρημάτων ίση με το ποσό του 5% της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας σου. Το ποσό αυτό θα πιστωθεί στο e-wallet σου και μπορείς να το εξαργυρώσεις στην επόμενή σου παραγγελία στο pancarshop.gr. Όταν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε εξαργύρωση τότε μπορείς να εξαργυρώσεις όλο το ποσό που είναι διαθέσιμο στο e-wallet σου ή μέρος αυτού. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα σου σταλεί ένα email που θα σε ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες. Αν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να περιηγηθείς στη σελίδα του e-wallet και να έχεις πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση του ποσού προς εξαργύρωση. Στον υπολογισμό δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
 

Ποια είναι η PAN-CAR

Όπως μας λέει και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Νικόλαος Καραμπίνης «H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται. Στο κατάστημα μας θα μπορέσετε να βρείτε από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας, που έχει να κάνει με την βελτίωση, την ομορφιά, την προστασία, την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία.»