Πολυμεσικά συστήματα από Sony και Pioneer. Premium λύσεις από τις Ιαπωνικές εταιρείες.

Πολυμεσικά συστήματα από Sony και Pioneer. Premium λύσεις από τις Ιαπωνικές εταιρείες.

Premium Car Multimedia συστήματα. Sony & Pioneer

2841 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολυμέσα αυτοκινήτου τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχουν οπτικοποίηση και άνεση εντός της καμπίνας του αυτοκίνητου μας. Με οθόνη αφής και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Από τις Best Seller ιαπωνικές μάρκες Pioneer και Sony. Για να τα δούμε.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Sony & Pioneer: Premium Car Multimedia κορυφαίας τεχνολογίας

-Πολυμεσικά συστήματα με λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας
- Ηgh Quality & προσιτές τιμές από Pioneer
-Με κάμερα οπισθοπορείας τα ηχοσυστήματα Sony
-Με 7 ίντσες οθόνη το Pioneer AVH-Z7200DAB

Τα αυτοκίνητα πλέον εξελίσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Από ελκυστική και ποιοτική εξωτερική σχεδίαση μέχρι καινοτόμους κινητήρες με εξαιρετικές αποδόσεις, η μεταμόρφωση του αυτοκινήτου σε κάτι παραπάνω από απλώς ένα μέσο μεταφοράς είναι προφανής.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές από την ανάπτυξη των πολυμεσικών συστημάτων που συναντάμε πλέον στο αυτοκίνητο και μας επιτρέπουν να κάνουμε πράγματα που πριν 20 χρόνια θα μας ακούγονταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Από παρακολούθηση ταινίας εντός της καμπίνας μέχρι πραγματοποίηση κλήσης χωρίς να αγγίξουμε καθόλου το κινητό μας τηλέφωνο, τα συστήματα multimedia δίνουν ακόμα μια διάσταση στο αυτοκίνητο σας.

Σήμερα, τα πολύμεσικα συστήματα θεωρούνται standard εξοπλισμός στα περισσότερα αυτοκίνητα και για πολλούς αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου ενός αυτοκίνητου.

Και αυτό, άλλωστε, δικαιολογείται από όλες τις ανέσεις που παρέχουν. Αισθητικά ανεβάζουν την καμπίνα του οχήματος ενώ δίνουν και μια πιο high tech και premium αίσθηση στο αυτοκίνητο.

Εκτός από άνεση και αισθητικούς εντυπωσιασμούς, το πολυμεσικά συστήματα έχουν και πιο πρακτικούς ρόλους στο όχημα. Προφέρουν άμεση οπτικοποίηση λειτουργιών όπως το σύστημα πλοήγησης του αυτοκίνητου μας ενώ διευκολύνουν τις συνηθισμένες διαδικασίες ενός οδηγού στο αυτοκίνητο όπως η επιλογή των σταθμών στο ραδιόφωνο  ή σύνδεση με το Bluetooth του κινητού.

Δυο εταιρείες με πολυποίκιλη γκάμα συστημάτων multimedia, σχεδιασμένα προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς προσφέρονται είτε με περισσότερες ανέσεις είτε σε πιο προσιτές τιμές, είναι οι γίγαντες των ηλεκτρικών συσκευών Pioneer και Sony.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Pioneer: Premium Quality και σε προσιτές τιμές

Το Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN Pioneer DMH-G220BT διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών και κοστίζει μόλις 127 ευρώ!

Το Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN Pioneer DMH-G220BT διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών και κοστίζει μόλις 127 ευρώ!

    Η Pioneer αποτελεί μια από τις πιο έγκυρες και ποιοτικές προτάσεις στον κλάδο των ηλεκτρικών συσκευών καθώς μετράει περίπου έναν αιώνα ύπαρξης σημειώνοντας συνεχώς εντυπωσιακές επιτυχίες  και παράγοντας ποιοτικές κατασκευές.

    Στον κόσμο των πολυμεσικών συστημάτων, προσφέρει αρκετές λύσεις τόσο για αυτούς που επιθυμούν να αγοράσουν ένα σύστημα multimedia χωρίς να δαπανήσουν πολλά χρήματα, όσο και για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω.

    Το Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN Pioneer DMH-G220BT αποτελεί μια οικονομική πρόταση για το σύστημα multimedia του αυτοκινήτου σας καθώς κοστολογείται μόλις πάνω από τα 100 ευρώ και προσφέρει πολλές υπηρεσίες.

    Διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών και δυνατότητα συνδεσιμότητας του κινητού μέσω 4 τρόπων (USB, SD card, Bluetooth, Aux-In) καθώς και δυνατότητα 2 συσκευών μέσω Bluetooth.

    Μια ακόμα πρόταση της Pioneer για το πολυμεσικό σύστημα του αυτοκινήτου σας είναι το Pioneer DMH-A340DA. Η οθόνη αφής 6,2 ιντσών με το λειτουργικό σύστημα android αναβαθμίζουν την καμπίνα του οχήματος σας ενώ υποστηρίζει σύνδεση στο κινητό με USB ή Bluetooth.

    Το συγκεκριμένο multimedia σύστημα διαθέτει ραδιόφωνο τελευταίας τεχνολογίας τύπου DAB καθώς και σύστημα πλοήγησης ενώ μπορεί  να συνδεθεί και με εξωτερικές κινητές συσκευές Android/ iPhone ως Mirrorlink.

    To Pioneer AVH-Z7200DAB ξεχωρίζει με την μεγαλύτερη οθόνη αφής, η οποία φτάνει τις 7 ίντσες, καθώς και την τεχνολογία ψηφιακου ραδιοφώνου. Οι λειτουργίες ήχου του συγκεκριμένου συστήματος είναι αυτές που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα καθώς διαθέτει εξαιρετική και καθαρή ποιότητα ήχου, συνδέεται με τους περισσότερους τύπους κινητών και μπορεί να αναπαράγει τα περισσότερα ηχητικά αρχεία μοντέρνας τεχνολογίας.
     

    Multimedia συστήματα με την τεχνογνωσία της Sony

    Το ηχοσύστημα XAV-1550D της Sony διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών ενώ περιλαμβάνει και κάμερα οπισθοπορείας.

    Το ηχοσύστημα XAV-1550D της Sony διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών ενώ περιλαμβάνει και κάμερα οπισθοπορείας.

      Ακόμα μια Ιαπωνική εταιρεία που καταφέρνει να διατηρεί ικανοποιημένο ένα μεγάλο μέρους του κοινού και αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες προτάσεις της ελληνικής αγοράς για τις ηλεκτρικές συσκευές είναι η Sony.

      Το ηχοσύστημα XAV-1550D της Sony διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών ενώ υποστηρίζει ανάλυση έως 800 x 480. Είναι συμβατό με τα περισσότερα αυτοκίνητα ενώ υποστηρίζει USB και Bluetooth συνδέσεις για μουσική και κλήσεις.

      Η δυνατότητα Mirrorlink με Android/iPhone είναι και εδώ διαθέσιμη ενώ το πολυμεσικό σύστημα της Sony ξεχωρίζει και για την κάμερα οπισθοπορείας  που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το παρκάρισμα ή τις αστικές μανούβρες.

      Ακόμα ένα ποιοτικό σύστημα multimedia από την Sony βρίσκουμε στο XAV-V10BT. Το XAV-V10BT διαθέτει οθόνη αφής 6,2 ιντσών που και αυτό υποστηρίζει σύνδεση με USB και Bluetooth.

      Και σε αυτό το σύστημα βρίσκουμε δυνατότητα Mirrorlink με κινητές συσκευές, ενώ όπως και στο XAV-1550D, υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας με άμεση μετάδοση του οπτικού περιβάλλοντος στην κεντρική οθόνη.

      Το ηχοσύστημα αυτοκινήτου XAV-AX8150DAB αποτελεί μια κορυφαία πρόταση συστήματος multimedia από την Sony. Η οθόνη αφής του συγκεκριμένου συστήματος είναι στις 8,95 ίντσες και διαθέτει ανάλυση 800 x 400.

      Παρέχει όλες τις λειτουργίες των πολεμεσικών συστημάτων της Sony όπως κάμερα οπισθοπορείας και συνδεσιμότητα με Android/iPhone , ενώ περιλαμβάνει και τεχνολογία ψηφιακού ραδιοφώνου DAB.
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

      • ΕΛΑΣΥΝ

        ΕΛΑΣΥΝ

        Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
         2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

        ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

        Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
         2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      • PAN-CAR

        PAN-CAR

        H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

         2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

        ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

        Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

         2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

        ΝΙΦΟΥΔΗΣ

        Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
         210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
      • CADENCE HELLAS

        CADENCE HELLAS

        Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
         2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ