Προϊόντα τηλεματικής από την Eldom

1241 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/4/2021

H ELDOM A.E.E εμπορεύεται προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Η ELDOM A.E.E έχει δυναμική παρουσία στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για τη διαχείριση και την προστασία οχημάτων από το 1983. Διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία σε θέματα τηλεματικής και τηλεπικοινωνιών και πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση του εντοπισμού οχημάτων στην ελληνική αγορά. H ELDOM A.E.Eεμπορεύεται προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, τη συνεχή προμήθεια εξοπλισμού και την αφομοίωση της νέας τεχνολογίας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. Στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες και στον πελάτη. 

Για τον εντοπισμό των οχημάτων, η ELDOM A.E.E, προσφέρει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση. Ο εντοπισμός των οχημάτων γίνεται με μεγάλη ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή παρακολούθησης οχημάτων που προσφέρει η εταιρεία μας στον πελάτη, παρέχει τη δυνατότητα να ανακτά πληροφορίες που αναφέρονται για το σύνολο των οχημάτων που παρακολουθούνται από το σύστημα, να συντάσσει αναφορές και να βλέπει σε πραγματικό χρόνο, την απεικόνιση της θέσης των οχημάτων που επιλέγει.

Οι δυνατότητες πληροφόρησης, δεν σταματούν εδώ. Το σύστημα μπορεί να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων και τα χαρακτηριστικά τους.

Στο site, υπάρχει ενσωματωμένο και τo ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε gps εντοπισμού και παρακολούθησης, κάμερες, ανιχνευτές, θυροτηλεοράσεις, μπαταρίες, σειρήνες, τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων, κλιματιστικών, γκαραζόπορτας και υπέρυθρους προβολείς.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ELDOM A.E.E, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2112213875 / 6936676650.