Πρωτοποριακή κατασκευή – Βέλτιστη ασφάλεια

3572 Επισκέψεις στο άρθρο

To Reverso Plus της Concord ανήκει στην νέα γενιά παιδικών καθισμάτων.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
Το Reverso Plus της Concord ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή κατασκευή του, με σχεδιασμό νέας τεχνολογίας, από ελαφρύ σκελετό κράματος αλουμινίου και εσωτερικό κατασκευασμένο εξολοκλήρου από υλικό που απορροφά κραδασμούς.

Ο τρόπος αυτός κατασκευής προσφέρει την βέλτιστη προστασία και ασφάλεια στο νεογέννητο μωρό σας, ενώ θα είναι πολύ άνετο μέχρι να φτάσει το παιδί σε ύψος 105 cm περίπου δηλαδή στην ηλικία των 4 ετών.
Στο χειρισμό το κάθισμα της Concord διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με έναν μεγάλο περιστροφικό επιλογέα στο πίσω μέρος του να επιτρέπει την ρύθμιση της θέσης ανάκλησης ή το στήριγμα των ποδιών του μωρού με μηχανικό τρόπο, από οποιαδήποτε θέση και αν είστε μέσα στο αυτοκίνητο. Φυσικά διαθέτει εμφανείς ενδείξεις σωστής λειτουργίας και τοποθέτησης ώστε να περιορίζονται λάθη κατά την χρήση.

Συγκεκριμένα το Reverso Plus έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Light Weight Protection Frame
μέγιστη ασφάλεια με ελάχιστο βάρος, χάρη στη δομή από αλουμίνιο και τον εσωτερικό πολυλειτουργικό σκελετό
 
-Υποστήριξη αυτόματης εγκατάστασης
μετακινούμενο υποπόδιο, που προσαρμόζεται αυτόματα στο κάθισμα του οχήματος
 
-Απόλυτη άνεση για τον χρήστη
Εύκολη ρύθμιση του μεγέθους του καθίσματος ή της ύπτιας θέσης με εύκολα προσβάσιμους περιστρεφόμενους τροχούς (ΣΥΣΤΗΜΑ PROCOMFORT)
 
-Ανετη θερμοκρασία
ιδιαίτερα μεγάλο πλέγμα αερισμού στην περιοχή της πλάτης για άριστη κυκλοφορία του αέρα

-Βοηθητικό εξάρτημα εγκατάστασης ISOFIX με κουμπώματα
Προστατεύει την ταπετσαρία των καθισμάτων του αυτοκινήτου και διευκολύνει την προσαρμογή των συνδέσμων Isofix στο αυτοκίνητο.
Δεν είναι αναγκαίο για την εγκατάσταση
 
-Περιλαμβάνει στρωματάκι υποστήριξης για μικρά παιδιά
 
Θα το βρείτε στην Bebejou

H Bebejou Hellas προσφέρει βρεφικά προϊόντα  και ολοκληρωμένο σχεδιασμό βρεφικών και παιδικών δωματίων.

Σκοπός της είναι να προσφέρει την ασφάλεια και την άνεση του μωρού αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του γονέα. ΓιΆ αυτό τον σκοπό διαθέτει προϊόντα τα οποία έχουν λειτουργικό σχεδιασμό με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τεχνολογία υψηλής ποιότητας. Διατηρεί πέντε μεγάλα πολυκαταστήματα στην Αθήνα ενώ μπορείτε ακόμη να βρείτε τα προϊόντα μας σ' επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η Bebejou Hellas δραστηριοποιείται επίσης, με καταστήματα, στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ