Ψηφιακός πίνακας οργάνων στο παλιό σου αυτοκίνητο με την υπογραφή της CADENCE

Ψηφιακός πίνακας οργάνων στο παλιό σου αυτοκίνητο με την υπογραφή της CADENCE

1281 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2023

Η τεχνολογία είναι πλέον η «μόδα» της αυτοκίνησης. Τα νέα μοντέλα έχουν γεμίσει τεράστιες οθόνες, ψηφιακά πάνελ πολλαπλών ενδείξεων και πλήκτρα αφής, που μοιάζουν να έχουν έρθει από το μέλλον και κάνουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα με αναλογικά όργανα, δείκτες και λαμπάκια να μοιάζουν… «παλιατζούρες»! Δες όμως πως μπορείς να κάνεις το αυτοκίνητό σου να μοιάζει με καινούργιο απλά, εύκολα και γρήγορα, χωρίς μεγάλο κόστος.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Πέρα από ομορφιά είναι και εξαιρετικά χρήσιμος στην οδήγηση

Ένα από τα στοιχεία που εντυπωσιάζει στα σύγχρονα και καινούργια αυτοκίνητα, είναι το υψηλό hi-tech επίπεδο του εξοπλισμού που διαθέτουν. Σε αυτόν περιλαμβάνονται πολλές και μεγάλες οθόνες αφής, υψηλής ευκρίνειας που κάνουν ακόμα καλύτερη την εμπειρία οδήγησης. Πως το κάνουν αυτό; Τα ψηφιακά πάνελ πέρα από το αισθητικό κομμάτι, τη φρέσκια και σύναμμα μίνιμαλ εμφάνιση, παρέχουν και ένα πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, σημαντικών στην καθημερινή μετακίνηση ή ακόμα και στο ταξίδι.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μπορείς να βάλεις ψηφιακή οθόνη στο παλιό σου αυτοκίνητο; Εννοείται!

Τι γίνεται όμως, όταν το αυτοκίνητό σου δεν είναι και τόσο καινούργιο, οπότε κι ο εξοπλισμός του έχει παραμείνει στην… «αναλογική» εποχή; Η απάντηση έρχεται από τις aftermarket εταιρείες, που προσφέρουν σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας. Στο εμπόριο τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει αρκετά προϊόντα και μία μεγάλη γκάμα επιλογών, σε οθόνες multimedia αλλά και σε ψηφιακούς πίνακες οργάνων.

Η τεράστια γκάμα της BIZZAR στην Cadence

Σε ότι αφορά τους πίνακες οργάνων, η εταιρεία Cadence διαθέτει μία πληθώρα επιλογών της BIZZAR, ειδικά για τα μοντέλα της BMW και της Jeep. Τα ψηφιακά πάνελ της BIZZAR τοποθετούνται στη θέση του παλιού πίνακα οργάνων, προσφέροντας ποιότητα σε κορυφαία επίπεδα και άψογη εφαρμογή στη θέση του καντράν. Η ευκρίνειά τους συναγωνίζεται αυτή των εργοστασιακών οθονών, με ανάλυση HD που αγγίζει τα 1920*720. Ο χειρισμός της οθόνης καθώς και η εναλλαγή των λειτουργιών (modes) και των πληροφοριών γίνεται μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού, ενώ στο μενού μπορεί κανείς να βρει πάνω από 12 γλώσσες.
 

Plug and Play, λογισμικό που δεν «κολλάει» & 4 θέματα διαμόρφωσης

Ο ψηφιακός πίνακας της BIZZAR είναι νοοτροπίας «Plug and Play», κάτι που σημαίνει ότι η τοποθέτησή της είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, χωρίς κωδικοποίηση (απλώς βγάζουν την παλιά και στη θέση της συνδέουν την καινούργια). Το λειτουργικό της βασίζεται σε λογισμικό LINUX που εγγυάται τη σταθερότητα, την απρόσκοπτη λειτουργία και τη γρήγορη εκκίνηση. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει 4 θέματα διαμόρφωσης (simple/technology/comfort/track) και διαφορετικά χρώματα, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Να σημειωθεί πως κάθε ψηφιακή οθόνη της BIZZAR είναι συμβατή με τις πληροφορίες του οχήματος και τυχόν εμφανίσεις σφαλμάτων (όπως adaptive cruise, οδόμετρο και ταχύτητα, πίεση ελαστικών, κατανάλωση, θερμοκρασία, σφάλματα μηχανής κα.). Όμως, δεν υποστηρίζονται πληροφορίες ραδιοφώνου ή πλοήγησης και δεν συμβατές για οχήματα με HUD (head up display). Το ιστορικό συντήρησης (service) του οχήματος μπορεί να φανεί μόνο στον πίνακα οργάνων και όχι στη οθόνη ραδιοφώνου.
 

CADENCE HELLAS

Η εταιρεία CADENCE δραστηριοποιείται στο χώρο του car-audio από το 1985 πραγματοποιώντας μια επιτυχημένη πορεία. Εξελίχθηκε άμεσα στην πώληση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, διατηρώντας πλήρως οργανωμένο service, εξειδικευμένο προσωπικό & τεχνικούς υποστηρίζοντας έτσι & το after sale service. Τα τελευταία δώδεκα έτη η εταιρεία εισήλθε και στον χώρο των car multimedia με ιδιαίτερη έμφαση στα εργοστασιακού τύπου μηχανήματα που τοποθετούνται plug & play χωρίς μετατροπές η κοψίματα εργοστασιακών καλωδίων και με πλήρεις εργοστασιακές λειτουργίες & συμβατότητες με τα ηλεκτρονικά μέρη των αυτοκινήτων. 

Η συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Cadence Acoustics Inc., πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα το 1995, έχοντας την αποκλειστική διάθεση των πασίγνωστων προϊόντων Cadence Acoustics Inc., για την Ελλάδα.

Το 2001 ήταν η χρονιά που δημιούργησε το νέο δικό της Brand Name, κατασκευάζοντας τα νέα προϊόντα Bizzar. Μια ολοκληρωμένη σειρά Car Audio προϊόντων από καλώδια, αξεσουάρ, RCA, καμπίνες, πλήρη σειρά Ηχείων, Car & Moto Alarm, LED, Xenon HID, DVB-T MPEG4 & πολλών ακόμη προϊόντων. Η εταιρεία είναι επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων Cadence Acoustics Inc, ETON Gmbh, Bizzar-ShockWave, Dynavin H.K., Nakamichi, Lenovo, Connects2, ACV Gmbh, Stetsom, EuroSec και φέρνει στη διάθεση σας τα προϊόντα όλων των παραπάνω οίκων σε πλήρη γκάμα. Επιπλέον, διατηρεί τμήμα service με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.