Σφυρήλατες ζάντες από την Dillinger™ Wheels

1270 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/11/2020

Κατασκευασμένες με αλουμίνιο 6061-T6 Aerospace οι ζάντες της Dillinger™ Wheels είναι ιδανικά σχεδιασμένες για τέλεια εφαρμογή και λειτουργία.

 
Οι σφυρηλατημένες ζάντες της Dillinger™ Wheels εχουν σχεδιαστεί, εξελιχθει & κατασκευαζονται στην Ευρωπη και συκγκεκριμένα στην Ισπανια. Είναι 100% forged και έχουν σχεδιαστεί από τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της εταιρίας για να παρέχουν την καλύτερη λύση αισθητικά και βελτιωτικά. Το μεγάλο τους όπλο είναι εξειδικευμένη και ταλαντούχα ομάδα τεχνικών της, η οποία κατασκευάσει ζάντες κάτω από μία άριστη διαδικασία κατασκευής και με υψηλής ποιότητας υλικά.

Κάθε αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό 

Στην Dillinger™ Wheels δεν υπάρχει τυποποιημένο προϊόν μαζικής παραγωγής. H σχέση τους με τον πελάτη είναι μία προσωπική διαδικασία, αφού κάθε αυτοκίνητο και οι ανάγκες του φροντίζονται ξεχωριστά. Συγκεκριμένα κατασκευάζονται με CNC στις προσαρμοσμένες προδιαγραφές που επιθυμεί ο κάθε πελάτης. Για παράδειγμα οι ζάντες τους μπορούν να είναι έως και 40% ελαφρύτερες και 20% πιο ανθεκτικές σε σχέση με τις ζάντες OEM υψηλής απόδοσης που κατασκευάζονται από άλλους κατασκευαστές. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα επιλογής χρώματος, ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.

Δείτε ένα μικρό δείγμα από τις ζάντες της Dillinger™ Wheels στα παρακάτω βίντεο

 
 


Θα τις βρείτε στην Ελλάδα από την Italia Racing

Τις ζάντες της Dillinger™ Wheels όπως και πολλά άλλα ποιοτικά προϊόντα βελτίωσης θα τα βρείτε στην Italia Racing. H εταιρία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα γνωστά Brands επώνυμων βελτιωτικών προϊόντων αυτοκινήτου, ενώ μετρά και διακρίσεις αναγνώρισης από διεθνείς οίκους για τα ποσοτικά μα και ποιοτικά αποτελέσματα της 16χρονης δράσης της!

ITALIA RACING
Καλέστε: 2106420094
Δείτε με 1 κλικ: www.italia-racing.gr/ &  https://www.facebook.com/Dillinger-Forged-Wheels-Greece