Solitaire Series από την V-KOOL

2208 Επισκέψεις στο άρθρο

H V-KOOL Solitaire προσφέρει ακριβώς τα σωστά προϊόντα για τον πελάτη που επιλέγει την V-KOOL για τις υψηλής αξίας και υπέρ-αποδοτικές μεμβράνες. Ύψιστη διαφάνεια – Ύψιστη θερμική προστασία.

PERAMAX
PLAKA PARKING
Μια εταιρία που βρίσκεται στον χώρο των αντιηλιακών μεμβρανών επί σειρά ετών και έχει καταξιωθεί από πολυάριθμους οργανισμούς για τις τεχνολογίες της, μάλλον θα πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές για τα τζάμια του οχήματος σας.          Καλέστε:  2109637730

Η μοναδική νόμιμη και αποτελεσματική λύση γιά ιδιώτες και επαγγελματίες οδηγούς

Η V-KOOL προσφέρει στην ελληνική αγορά της σειρά Solitaire Series. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές όπου οι απαιτήσεις μετάδοσης ορατού φωτός είναι υψηλές. Είναι ιδανική για τους οδηγούς, που θέλουν την νομιμότητα και την μέγιστη ορατότητα αλλά και ηλιακό έλεγχο. Με εντυπωσιακή αποβολή υπέρυθρης ακτινοβολίας της τάξης του μέχρι του 94%, παρέχει τις μέγιστες δυνατότητες ελέγχου ηλιακής θερμότητας, ενώ παράλληλα προσφέρει μειωμένη εισροή ηλιακής θερμότητας.

Συγκεκριμένα, η V-KOOL 70 της σειράς Solitaire αποβάλλει το 94% υπέρυθρης και 99.9% της υπεριώδους ακτινοβολίας, ενώ επιτρέπει την εισροή 73% του ορατού φωτός. Είναι η ιδανική επιλογή για τζάμια οδηγού/συνοδηγού και μπροστινού παρμπρίζ, όπου κατά τον ΚΟΚ επιβάλλεται τουλάχιστον 70% και αντίστοιχα 75% φωτεινή διαπερατότητα. Συνδυάζει έτσι το υψηλότερο ποσοστό διαύγειας αλλά το ελάχιστο ποσοστό θερμότητας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Αναλυτικότερα, η  V-KOOL 70 προσφέρει:
  • Εφαρμογή σε μπροστινό παρμπρίζ
  • Απόλυτη διαύγεια, απόλυτη διαφάνεια
  • Απόλυτα νόμιμη βάσει των προδιαγραφών του ΚΟΚ
  • Κορυφαία θερμική απόρυψη
  • Συμπληρώνουν το πακέτο για ολική θερμική προστασία

V - KOOL ATHENS - ΚΩΤΟΥΛΑΣ Β ΜΑΡΤΙΝΗΣ Α ΟΕ
Καλέστε:  2109637730
Δείτε: https://v-kool.gr/
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/vkoolathens/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ