Στο δέρμα παίζει... άλλη μπάλα!

3212 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της ταπετσαρίας αυτοκινήτων, σκαφών και moto απο το 1986.

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της ταπετσαρίας αυτοκινήτων, σκαφών και moto απο το 1986.

Είναι η πρώτη εταιρεία που το 1997 έφερε στην Πάτρα τις δερμάτινες επενδύσεις CONOLLY ανοίγοντας ένα κύκλο συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Στα πλαίσια αυτών των συνεργασιών στόχος της είναι η αναβάθμιση των σαλονιών, πλαϊνών, ταμπλό, τιμονιών και λεβιέδων χειροποίητα και ποιοτικά, με ειδικές κατασκευές δίνοντας μεγαλύτερη υπεραξία στα αυτοκίνητα των πελατών της.

Φτάνοντας στο σήμερα και περνώντας στη νεότερη γενιά, εξέλιξε την τεχνική της προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερη ποιότητα στην εργασία της χρησιμοποιώντας νέες πρωτοποριακές μεθόδους και υλικά υψηλότερης αντοχής.

Ένα άλλο κομμάτι της επιτυχημένης της πορείας είναι η εισαγωγή γνήσιων γερμανικών ζελατινών όπως και η εισαγωγή ολοκληρωμένων κουκούλων αυτοκινήτων ακόμα και για αντίκες περασμένων δεκαετιών. Επίσης αναλαμβάνει την εξολοκλήρου κατασκευή της κουκούλας χειροποίητα.

Επιπλέον η τόσων χρόνων εμπειρία, της δίνει τη δυνατότητα να ανακατασκευάζει με επιτυχία παλαιά κλασσικά αυτοκίνητα (αντίκες) που αφορούν μονώσεις, μοκέτες, χαρτόνια πλαϊνών, κλασσικούς ουρανούς (κρεμαστούς) και καθίσματα με ελατήρια (σούστες).

Μια άλλη υπηρεσία της είναι οι μετατροπές σε σέλες moto, κάνοντας τις ανατομικές για ξεκούραστα και ευχάριστα ταξίδια. Τέλος στις δραστηριότητές της είναι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης κατασκευάζοντας εξ αρχής καναπέδες, μαξιλάρια αλλά και μετατρέποντας τα παλιά σε κάτι πιο σύγχρονο και ωραίο.

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Καλέστε: 2610340602
Δείτε με 1 κλικ:http://www.xrisanthakopoulos.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ