Διαθέτει όνομα & λύσεις! KARABELAS EXHAUST

3302 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2021

Έχοντας ήδη 4 δεκαετίες υψηλής εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας, η "KARABELAS EXHAUST" δεν πουλάει απλά εξατμίσεις, συμβουλεύει. Προτείνει λύσεις αντιμετωπίζοντας κάθε περίπτωση ως μοναδική. Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους της Ευρώπης , τα δε προϊόντα της πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

 
Η συμβουλευτική είναι ένα χαρακτηριστικό της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της επιχείρησης, το οποίο δημιουργεί δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πλεονέκτημα που πολλαπλασιάζει την δύναμη της συμβουλευτικής του προς τον πελάτη που χρειάζεται τις υπηρεσίες του. Αλλά ας δούμε κάποια tips (συμβουλές) σχετικά με την Εξάτμιση προτού δούμε και το αντικείμενο της "KARABELAS EXHAUST". 


Σχετικά με την  βελτίωση της εξάτμισης και το βασικό ερώτημα "πως θα καθορίσω τι ακριβώς μου χρειάζεται" (άρα και πόσο θα πληρώσω γι αυτό)…

Το πιο βασικό σε αυτή την ερώτηση είναι το ποιο είναι το αυτοκίνητο που διαθέτει ο πελάτης. Επίσης το πόσο  θα κερδίσει από την βελτίωση της εξαγωγής του. Σημειώστε πως υπάρχουν κινητήρες που με ένα ολοκληρωμένο σύστημα  κερδίζουν και 10% της αρχικής ιπποδύναμης και άλλοι κινητήρες που με το ζόρι φθάνουν στο 2 – 4% .

Σχετικά με το "Τι ρωτάω –Τι κοιτάω–Τι προσέχω –Τι συγκρίνω"  σε ότι μου προτείνουν.

Για το αυτοκίνητο που θα βελτιώσουμε προσέχουμε τα εξής:
- να μην ξεφεύγει από τα όρια καυσαερίων που ορίζει ο νόμος (φθηνός καταλύτης)
- τα υλικά κατασκευής , με προϋπόθεση να είναι σε inox 304 (για αντοχή στο  χρόνο)  
- τον θόρυβο που θα εκπέμπει το σύστημα εξαγωγής που θα βάλουμε (ώστε να μην είναι
  δυνατός και μας κουράζει).
                                

Πως γλιτώνω λεφτά (στην αγορά , στη χρήση)

Για να μην ξοδεύουμε άδικα λεφτά, θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κερδίσουμε από μία βελτίωση. Αρα και πόσο βαθειά θα μπει το χέρι στην τσέπη (γι αυτήν την επένδυση). Με την σωστή έρευνα στην αγορά επιλέγουμε τον expert που έχει «όνομα», εμπειρία και που θα μας καλύψει με την μέγιστη εγγύηση και την σωστή δουλειά του.
Τον expert που έχει δείγματα δουλειάς του ή πελάτες που «μιλάνε γι αυτόν» !
Στη συνέχεια ελέγχουμε και την τιμή (αν αφορά Value for money πρόταση) !

Η  KARABELAS EXHAUST

Η εταιρία Karabelas Exhaust (από το 1978) δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξάτμισης  οχημάτων. Ασχολείται με την παραγωγή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε αυτοκινούμενο ή μη μηχάνημα. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Αθήνα
Με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια μηχανική- μηχανολογική κατάρτιση και εμπειρία, ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα στην ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και του σκληρού ανταγωνισμού.
Με υψηλής ποιότητας επιλεγμένες πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό, την εξειδίκευση και την εμπειρία,  μπορεί να κατασκευάζει οποιοδήποτε ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης αυθημερόν,  τα δε προϊόντα της ξεχωρίζουν για την άψογη εφαρμογή, αντοχή και εμφάνιση σε όλες τις λεπτομέρειες. Η υψηλή ποιότητα, η τέλεια εφαρμογή και το άψογο φινίρισμα, είναι στη φιλοσοφία τους.
Διαθέτει αμεσότητα και:
  • Μεγάλη γκάμα έτοιμοπαράδοτων ολοκληρωμένων συστημάτων ή και τμημάτων αυτών.
  • Κατασκευάζει κατά παραγγελία οποιοδήποτε σύστημα εξάτμισης μέσα σε 24 ώρες.
  • Intercooler και turbokit.
  • Καταλύτες για οποιοδήποτε όχημα σε 200, 300, 400 και 600 cpsi από Euro2 έως Euro5
  • Φίλτρα Diesel (DPF)
  • Πάνω από 300 κωδικούς σε μπούκες εξατμίσεων
  • Κατασκευές συστημάτων εξάτμισης για κάθε είδους μηχάνημα.
Σαν επιχείρηση "εξωστρεφούν". Συνεργάζονται  με μεγάλους οίκους της Ευρώπης , τα δε προϊόντα τους  πωλούνται σε όλο τον κόσμο.