Αριστες υπηρεσίες & λύσεις για τις εξατμίσεις!

1967 Επισκέψεις στο άρθρο

Με Know how ετών και με απόλυτη εξειδίκευση στις Εξατμίσεις, Καταλύτες, Χταπόδια. Η επιχείρηση POWER Perfomance MANOS προσφέρει συμβουλευτική και ΛΥΣΕΙΣ.


Όλοι πλέον γνωρίζουν πως οι ελεύθερες εξατμίσεις, βελτιώνουν την ισχύ και απόδοση του κινητήρα σας χωρίς να αλλάζουν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Επίσης  γνωρίζουν πως, ο καταλύτης κεραμικός ή μεταλλικός μετατρέπει το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) και τους υδρογονάνθρακες (HC) σε αβλαβή αέρια για τον τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για την μετατροπή αυτή βοηθούν τα ευγενή μέταλλα (με τα οποία είναι εμπλουτισμένος ο καταλύτης) όπως πλατίνα, παλλάδιο, ρόδιο.

Εκείνο που δεν γνωρίζουν οι πολλοί (ή …το ξεχνάνε) είναι πως ο έλεγχος του καταλύτη πρέπει να γίνεται τακτικά για να διατηρείται ο κινητήρας σε άριστη κατάσταση.

Το χταπόδι αντικαθιστά την πολλαπλή εξαγωγής και βοηθά ώστε να γίνεται πιο εύκολα η έξοδος των καυσαερίων από τον χώρο καύσης προς την εξάτμιση του αυτοκίνητου.

Εμπειρία και Value for money υπηρεσίες!        Kαλέστε : 693 647 0610

Στις εγκαταστάσεις της POWER Perfomance MANOS γίνεται αντικατάσταση της φθαρμένης εξάτμισης σας με καινούργια που θα επιλέξετε από την γκάμα των καλύτερων εργοστασίων διεθνώς. Επίσης, αν χρειάζεστε, χταπόδια, σπορ εξάτμιση (επώνυμη και χειροποίητη) η οποία θα βελτιώσει την ροπή και την ισχύ του κινητήρα σας (δίνοντας άλλον αέρα στο αυτοκίνητο σας) βρήκατε «την διεύθυνση σας»!

Τα ειδικά προϊόντα της εταιρείας βελτιώνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στην καθημερινή χρήση του ενώ συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία όλων μας, μειώνοντας τους καρκινογόνους ρύπους που εκπέμπουν οι κινητήρες των αυτοκινήτων.

POWER PERFORMANCE MANOS
Kαλέστε : 693 647 0610
Δείτε : https://www.facebook.com/PowerPerfomanceManosPpm