Τα 3 βήματα της βελτίωσης και η Group A!

5027 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Group A δραστηριοποιείται στο χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτων από το 1998. Το έμπειρο προσωπικό της φροντίζει για ένα άριστο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιεί προϊόντα που καλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και συνοδεύονται με εγγύηση.

Τα στάδια βελτίωσης ενός κινητήρα κατατάσονται σε τρία μέρη. Το πρώτο σχετίζεται με την αναβάθμιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες θα πραγματοποιείται η καύση του μείγματος αέρα/καυσίμου, το δεύτερο με τα δομικά μέρη του κινητήρα και τη διατήρηση της αξιοπιστίας του, ενώ το τρίτο με την έξοδο των καυσαερίων από αυτόν. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

1.  Οξυγόνο και «τσιπάρισμα»
Κάθε κινητήρας, προκειμένου να αυξήσει την ισχύ του, χρειάζεται περισσότερο. Η αντικατάσταση του συμβατικού φίλτρου εισαγωγής με ένα ελεύθερης ροής ή με κιτ φιλτροχοάνης μειώνει τις αντιστάσεις με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η «αναπνοή» του κινητήρα και κατ` επέκταση η απόδοση του. Έπειτα πρέπει να επαναπρογραμματιστεί η έγχυση καυσίμου μέσω την ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (ECU). Η νέα χαρτογράφηση (re-map) του εγκεφάλου μεταβάλλει αρκετές παραμέτρους των συστημάτων ψεκασμού και ανάφλεξης, όπως η ποσότητα έγχυσης καυσίμου και η χρονική στιγμή της ανάφλεξης. Έτσι, ο κινητήρας προσαρμόζεται στις νέες βελτιωμένες συνθήκες και η απόδοση του αυξάνεται αισθητά.

2. Βελτίωση του εσωτερικού τον κινητήρα
Με το λεγόμενο «reprofiling» γίνεται επεξεργασία του εκκεντροφόρου με ειδικά μηχανήματα ώστε να αφαιρεθεί υλικό και να μειωθεί η διάμετρός του. Κάτι τέτοιο μεταβάλλει σημαντικά χαρακτηριστικά της κίνησης των βαλβίδων με θετικό αντίκτυπο στην αύξηση της ισχύος, αφού βελτιώνεται η ροή των αερίων στους θαλάμους καύσης.
 
3. Βελτίωση της εξάτμισης
Το σύστημα εξάτμισης είναι ένας τομέας που προσφέρει πολλές επιλογές βελτίωσης για να αυξηθεί η ισχύς του κινητήρα, ειδικά αν αυτός είναι «φιμωμένος» από το εργοστάσιο. Μία εξάτμιση που δημιουργεί μειωμένη αντίσταση στη ροή των καυσαερίων αυξάνει την ιπποδύναμη του κινητήρα.

Group A : Top Experts στο Tuning 

Group A ειδικεύεται στη βελτίωση αυτοκινήτων και 4x4. Στις  σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρείτε τον πλέον εξελιγμένο και σύγχρονο εξοπλισμό, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο εξοπλισμός σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται την σωστή ρύθμιση και βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

                                                           
Αναλυτικότερα, ειδικεύεται στο tuning αυτοκινήτων AUDI, VW, BMW, PORSCHE, MERCEDES, FERRARI, LAMBORGHINI, ενώ αντιπροσωπεύει γνωστές στο χώρο της βελτίωσης εταιρίες, όπως SUPERSPRINT, APR, KW, BREMBO, SACHS, WOSSNER, FORGE, BBS, EIBACH, BILSTEIN

Στην Group A θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Supersprint exhausts – εξατμίσεις exclusive distributor
  • ECU Tuning – αναβάθμιση εγκεφάλου (APR & DTE systems)
  • Φρένα
  • Εξατμίσεις
  • Αναρτήσεις
  • Κιτ μετάδοσης
  • Ανταλλακτικά κινητήρα
  • Τουρμπίνες

Δείτε μερικά Special Projects που έχει αναλάβει η Group A πατώντας την παρακάτω φωτογραφία

Η Group A σήμερα αποτελεί ένα καθετοποιημένο βελτιωτικό οίκο. Διαθέτει πλήθος βελτιωτικών προϊόντων (επώνυμων brands) σε ένα αυτόνομο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με μετρητικά όργανα ακριβείας όπου αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δύσκολα special projects .