Τι βελτίωση θα του κάνεις τώρα που κάθεται;

1935 Επισκέψεις στο άρθρο

Τώρα που έχεις χρόνο να ασχοληθείς, τι σκέφτεσαι να του αλλάξεις, να του προσθέσεις και να του αναβαθμίσεις;

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Κάθεται αυτό, κάθεσαι και εσύ. Και έχεις χρόνο να ψάξεις στο ίντερνετ, να δεις τι αξεσουάρ υπάρχουν. Να δεις τι έχουν κάνει άλλοι οδηγοί. Πως το έχουν χτίσει, βελτιώσει, πως το έχουν αναβαθμίσει. Τις εβδομάδες που καθόμαστε σπίτι τα φόρουμ αυτοκινήτων έχουν πάρει φωτιά. Και κάθε δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με βελτίωση. Μικρή ή μεγάλη, κυρίως όμως μικρή.
 
Αυτή είναι συνήθως περίοδος που βάζουμε μεμβράνες στα αυτοκίνητα, για το καλοκαίρι. Και οι μεμβράνες έχουν την τιμητική τους, αφού είναι σχετικά φθηνές, κάνουν το αμάξι να δείχνει πολύ ωραίο, και έχουν τεράστια βελτίωση στην αποτελεσματικότητα του κλιματισμού.
 
Μεγάλες  συζητήσεις γίνονται και για λάστιχα, αφού τώρα που τα αυτοκίνητα κάθονται, πολλοί ανησυχούν για την ακινησία των ελαστικών. Μπορείς φυσικά να τα κυλίσεις λίγο να αλλάζουν θέση, αλλά αρκετοί βρίσκουν ευκαιρία να ονειρεύονται μια φρέσκια τετράδα, και οι συζητήσεις για συγκριτικά και δοκιμές δείχνουν πολύ κόσμο να ψάχνει να αλλάξει λάστιχα με την πρώτη ευκαιρία.
 
Και μετά είναι οι αναβαθμίσεις. Το ηχοσύστημα απασχολεί πολύ κόσμο που θέλει να περάσει και το αυτοκίνητό του στην εποχή της συνδεσιμότητας. Το Android Auto έχει έρθει και στα after market ηχοσυστήματα, και έτσι το ζήτημα είναι πού θα γίνεται η τοποθέτηση, και τα τεχνικά.
 
Και φυσικά τα αξεσουάρ των αντιπροσωπιών. Πρώτο λόγο έχει το cruise control που φαίνεται πως θέλουν να βάλουν πολλοί, αφού είναι σχετικά εύκολη τοποθέτηση, αλλά θέλει αντιπροσωπία  ή εξουσιοδοτημένο για τον προγραμματισμό. Από κει και πέρα αισθητήρες πάρκινγκ και κάμερες οπισθοπορείας μπαίνουν και aftermarket και υπάρχει πολύ ενδιαφέρον, ενώ πολλοί θέλουν να κάνουν την τοποθέτηση μόνοι τους, αφού είναι μάλλον απλή.
 
Εσείς τι σκέφτεστε; Ποιά αναβάθμιση έχετε στο νου σας και τι συζητάτε να βάλετε στο αυτοκίνητό σας τώρα που κάθεται και που έχετε χρόνο;

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ