Τop επιλογές σε χιονοκουβέρτες από την Pole Position Angelidis

Τop επιλογές σε χιονοκουβέρτες από την Pole Position Angelidis

1788 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/11/2022

Οι χιονοκουβέρτες αποτελούν μία από τις τοπ επιλογές στα αντιολισθητικά συστήματα, αφού είναι πρακτικές χωρίς να πιάνουν χώρο, ελαφριές και «βολικές» στη μεταφορά και στην αποθήκευσή τους, μπαίνουν εύκολα και είναι και οικονομικές.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Υποχρεωτικές από την 1η Οκτωβρίου

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση (Δ30/Δ5α/73567/Β´ ΦΕΚ 1144/14-03-2022) από την 1η Οκτωβρίου έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος που υποχρεώνει τους πολίτες σε όλη τη χώρα, να φέρουν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες ή ελαστικά 4 εποχών (με την ειδική «αλπική» ένδειξη).

Για να μην βρεθείς προ… εκπλήξεως και να γλιτώσεις τις «καμπάνες» της τροχαίας, η Pole Position Αγγελίδης σου έχει μερικές από τις καλύτερες και επώνυμες επιλογές  στις αντιολισθητικές κουβέρτες. Οι χιονοκουβέρτες της SPARCO και TRENDY είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά, ανθεκτικό ύφασμα με μεγάλη αντοχή στη φθορά και χαμηλό βάρος, για να τις μεταφέρεις παντού χωρίς να σου πιάνουν χώρο στο πορτμπαγκάζ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε τι υπερτερούν οι χιονοκουβέρτες

Το μεγάλο προσόν των χιονοκουβερτών (αλλιώς πάνινων «αλυσίδων») είναι πως είναι αρκετά εύκολες και γρήγορες στην τοποθέτησή τους, χωρίς την πολύπλοκη συναρμολόγηση των αντιολισθητικών αλυσίδων. Παράλληλα, εξασφαλίζουν αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς οδήγηση, ενώ είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποφεύγεται η φθορά του ελαστικού σε συνθήκες εναλλαγής πάγου και χιονιού, αλλά και των μικρών κακοτεχνιών του ασφάλτινου οδοστρώματος.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις δύο επιλογές
 

ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ SPARCO

Οι χιονοκουβέρτες της SPARCO διατίθενται σε 5 διαφορετικά μεγέθη για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας μοντέλο, αφού είναι 100% συμβατές με κάθε ελαστικό της αγοράς. Οι χιονοκουβέρτες SPARCO προσφέρουν εύκολη τοποθέτηση μέσα σε μερικά λεπτά, ενώ προστατεύουν το πέλμα του ελαστικού χωρίς να του προκαλούν κάποια ζημιά. Το υλικό κατασκευής τους είναι ειδικό για χρήση όχι μόνο σε χιόνι, αλλά και σε πάγο παρέχοντας ασφαλή οδήγηση και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η συσκευασία περιλαμβάνει κι ένα ζευγάρι γάντια, ώστε να μην λερώνονται τα χέρια σας όταν τοποθετείτε τις πάνινες χιονοκουβέρτες στα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.
 

ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ TRENDY

Οι χιονοκουβέρτες TRENDY είναι συμβατές σχεδόν με όλα τα ελαστικά αυτοκινήτων, γεγονός που σημαίνει ότι θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας. Είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό υλικό που παρέχει αντοχή στη φθορά αλλά και ανθεκτικότητα στις υπεριώδες ακτίνες. Η αντίσταση που προσφέρουν αγγίζει τα 253,5 kg/cm2, παρέχοντας έτσι ασφαλή οδήγηση στα χιονισμένα και παγωμένα τερέν. Στο εξωτερικό των χιονοκουβερτών TRENDY δεν υπάρχει δίχτυ, με σκοπό να γίνεται καλύτερη εκκένωση του χιονιού, του πάγου ή της λάσπης που μαζεύεται σε αυτό το σημείο, και δυσχεραίνει την ομαλή οδήγηση.
 

Ποια είναι η Pole Position Αγγελίδης

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον κ. Μιχάλη Αγγελίδη στην Χαλκίδα ως κατάστημα λιανικής για αξεσουάρ αυτοκινήτου,  ενώ από το 1995 μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου πλέον δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση, εισάγοντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για τα αυτοκίνητα, ως διανομείς και αποκλειστικοί αντιπρόσωπων εταιριών του εξωτερικού.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Για το λόγο αυτό πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους και διατηρεί σταθερή την ποιότητα τους.

Διεύθυνση: Θαρύπου 40, Νέος Κόσμος, 11743, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2109213094, 2109241721
https://www.angelidis.gr/index.asp