Τop επιλογές σε χιονοκουβέρτες από την Pole Position Angelidis

Τop επιλογές σε χιονοκουβέρτες από την Pole Position Angelidis

3892 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι χιονοκουβέρτες αποτελούν μία από τις τοπ επιλογές στα αντιολισθητικά συστήματα, αφού είναι πρακτικές χωρίς να πιάνουν χώρο, ελαφριές και «βολικές» στη μεταφορά και στην αποθήκευσή τους, μπαίνουν εύκολα και είναι και οικονομικές.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Υποχρεωτικές από την 1η Οκτωβρίου

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση (Δ30/Δ5α/73567/Β´ ΦΕΚ 1144/14-03-2022) από την 1η Οκτωβρίου έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος που υποχρεώνει τους πολίτες σε όλη τη χώρα, να φέρουν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες ή ελαστικά 4 εποχών (με την ειδική «αλπική» ένδειξη).

Για να μην βρεθείς προ… εκπλήξεως και να γλιτώσεις τις «καμπάνες» της τροχαίας, η Pole Position Αγγελίδης σου έχει μερικές από τις καλύτερες και επώνυμες επιλογές  στις αντιολισθητικές κουβέρτες. Οι χιονοκουβέρτες της SPARCO και TRENDY είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά, ανθεκτικό ύφασμα με μεγάλη αντοχή στη φθορά και χαμηλό βάρος, για να τις μεταφέρεις παντού χωρίς να σου πιάνουν χώρο στο πορτμπαγκάζ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε τι υπερτερούν οι χιονοκουβέρτες

Το μεγάλο προσόν των χιονοκουβερτών (αλλιώς πάνινων «αλυσίδων») είναι πως είναι αρκετά εύκολες και γρήγορες στην τοποθέτησή τους, χωρίς την πολύπλοκη συναρμολόγηση των αντιολισθητικών αλυσίδων. Παράλληλα, εξασφαλίζουν αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς οδήγηση, ενώ είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποφεύγεται η φθορά του ελαστικού σε συνθήκες εναλλαγής πάγου και χιονιού, αλλά και των μικρών κακοτεχνιών του ασφάλτινου οδοστρώματος.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις δύο επιλογές
 

ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ SPARCO

Οι χιονοκουβέρτες της SPARCO διατίθενται σε 5 διαφορετικά μεγέθη για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας μοντέλο, αφού είναι 100% συμβατές με κάθε ελαστικό της αγοράς. Οι χιονοκουβέρτες SPARCO προσφέρουν εύκολη τοποθέτηση μέσα σε μερικά λεπτά, ενώ προστατεύουν το πέλμα του ελαστικού χωρίς να του προκαλούν κάποια ζημιά. Το υλικό κατασκευής τους είναι ειδικό για χρήση όχι μόνο σε χιόνι, αλλά και σε πάγο παρέχοντας ασφαλή οδήγηση και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η συσκευασία περιλαμβάνει κι ένα ζευγάρι γάντια, ώστε να μην λερώνονται τα χέρια σας όταν τοποθετείτε τις πάνινες χιονοκουβέρτες στα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>