V-Kool και καθάρισες!

3330 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν πρόκειται για απόλυτη αποτελεσματικότητα στη μείωση της θερμότητας που προέρχεται από τον ήλιο στους χώρους του αυτοκινήτου σας, δεν υπάρχει τίποτα ισοδύναμο των επιστρώσεων V-KOOL.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Μια εταιρία που βρίσκεται στον χώρο των αντιηλιακών μεμβρανών επί σειρά ετών και έχει καταξιωθεί από πολυάριθμους οργανισμούς για τις τεχνολογίες της, μάλλον θα πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές για τα τζάμια του οχήματος σας.

Ως κορυφαία και πρωταγωνίστρια πάροχος μεμβρανών και ενεργειακών λύσεων, η V-KOOL ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σε όλο τον κόσμο. Η σειρά V-KOOL Spectrally Selective (Φασματικά Επιλεκτικές) χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων ως πρότυπο OEM (Κατασκευαστής Πρωτότυπου Εξοπλισμού). Περισσότερα από 20 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως, από το 1996 έχουν στηριχτεί στην τεχνολογία V-KOOL για να κρατούν δροσερότερους τους εσωτερικούς τους χώρους.

Μεμβράνες ενσωματωμένες από κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Επιλέξτε το όνομα που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen. Πάνω από 10 εκατομμύρια από τα αυτοκίνητα αυτά προσάρμοσαν εργαστηριακά την τεχνολογία V-KOOL.

Οι συγκεκριμένες μεμβράνες εγγυώνται :
  • 9οC Δροσερότερους Χώρους
  • Μεγαλύτερη Απόδοση Καυσίμων
  • Απόλυτη Ορατότητα
Και όλα αυτά με εγγύηση εφΆ όρου ζωής!
 
V - KOOL ATHENS - ΚΩΤΟΥΛΑΣ Β ΜΑΡΤΙΝΗΣ Α ΟΕ
Καλέστε:  2109637730
Δείτε: https://v-kool.gr/
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/vkoolathens/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ