Χάλασε το infotainment; Εκεί θα το φτιάξεις!

2685 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2020

Η οθόνη του αυτοκινήτου σου είναι πλέον ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία, αφού μέσω αυτής ελέγχεις τις περισσότερες λειτουργίες του. Αν όμως πάθει κάποια βλάβη που θα το επισκευάσεις;

 
Παλιότερα γύριζες ένα περιστροφικό διακόπτη για τον ήχο, πάταγες ένα κουµπί για να αλλάξεις σταθµό στο ράδιο, πιο κάτω ήταν µια άλλη σειρά διακοπτών για το air condition και αυτό ήταν. Τώρα όµως µε όλα τα νέα τεχνολογικά συστήµατα που έχουν µπει στη ζωή µας τα πράγµατα είναι διαφορετικά. Από το ίδιο σηµείο του αυτοκινήτου, δηλαδή την κεντρική κονσόλα, αλλάζεις τις ρυθµίσεις του ίδιου του αυτοκινήτου, έχεις ένα σύστηµα πλοήγησης να σε καθοδηγεί, συνδέεις το κινητό σου τηλέφωνο και µιλάς µε τα χέρια στο τιµόνι, ενώ σε µερικά, πιο σύγχρονα συστήµατα µπορείς να µπεις στο internet, να δηµιουργήσεις ένα  wifi hot spot, να κατεβάσεις µέχρι και εφαρµογές.
Έτσι λοιπόν το Infotainment αυτοκινήτου  (IVI) είναι μια συλλογή από hardware που είναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή σε άλλο μέσο μεταφοράς , για την παροχή εικόνας ή ήχου. Στην κατηγορία εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα IVI συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθόντας έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.
 
Και αν σου χαλάσει;
Μα φυσικά πηγαίνεις στην NSC – Cosmos.  Πρόκειται για μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής σε εργοστασιακές & after market συσκευές.  Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα προσφέρει:
  • Επισκευή εργοστασιακών R/CD , Multimedia system , Κωδικοί ξεκλειδώματος              
  • Επισκευή μονάδων ελέγχου κινητήρων (εγκεφάλων  ECU )                                                 
  • Επισκευή professional   BUS TRUCK system 
  • USB  Κατασκευή και τοποθέτηση σε όλα τα εργοστασιακά