Η εταιρεία Power Exhaust στην Πλ. Αττικής - Αθήνα δραστηριοποιείται στον χώρο των καταλυτών - εξατμίσεων αυτοκινήτων εδώ και 40 χρόνια με απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Συνεργάζονται μόνο με τις πιο επών

Η εταιρεία Power Exhaust στην Πλ. Αττικής - Αθήνα δραστηριοποιείται στον χώρο των καταλυτών - εξατμίσεων αυτοκινήτων εδώ και 40 χρόνια με απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Συνεργάζονται μόνο με τις πιο επώνυμες και επίσημες αντιπροσωπείες καταλυτών - εξατμίσεων στην Ελλάδα.

Χρήσιμα tips για την εξάτμιση & τον καταλύτη από την Power Exhaust

3420 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλές φορές ο πελάτης γίνεται «μπαλάκι» ανάμεσα στον μηχανικό, τον ηλεκτρολόγο η και τον μηχανικό εξατμίσεων. Κάποιες βλάβες ή και συμπτώματα που παρουσιάζει το όχημα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να διαγνωστούν σωστά, με αποτέλεσμα οι επισκευές να γίνονται βάση της ατόπου απαγωγής. Μπορεί όμως η τσέπη σας να το αντέξει αυτό;

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Σημαντικό ρόλο για την γρήγορη και αναίμακτη επισκευή παίζει η εμπειρία και η γνώση του τεχνικού, έτσι ώστε να μπορεί να καθοδηγήσει σωστά τον πελάτη για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και χρήμα.

Η Power Exhaust, ως εξειδικευμένο συνεργείο εξατμίσεων και καταλυτών αυτοκινήτων, δίνει κάποια tips όσο αφορά τις πιο συχνές βλάβες που εμφανίζουν τα παραπάνω εξαρτήματα.

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ