100% Ασφάλεια 100% Mercedes 38% Έκπτωση

Διαβάστηκε από 2183 αναγνώστες

Θα πήγαινες ποτέ πεζοπορία με τακούνια; Ή για χορό με ορειβατικά μποτάκια; Μπορείς να κάνεις οικονομία στο service του αυτοκινήτου σου και να αισθάνεσαι ασφαλής;

 
Αναμφισβήτητα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου χρειάζεσαι και τη σωστή λύση. Αυτό για τους κατόχους Mercedes σημαίνει: Mercedes-Benz Service Select. Το πρόγραμμα συντήρησης για επιλεγμένες σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών.
 
Εδώ και πολλές δεκαετίες, η Mercedes-Benzέχει να επιδείξειαμέτρητα πρωτοπόρα τεχνολογικά ορόσημα στην ασφάλεια και στην καινοτομία. Συστήματαασφαλείαςόπωςείναι ενδεικτικά ταABS, ESP, AttentionAssist, CollisionPreventionAssist, φέρουντησφραγίδατηςMercedes-Benz. Αποδεδειγμένα λοιπόν η Mercedesως κατασκευαστής γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλής. Με μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και την υψηλή ποιότητα των γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz, το service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes διασφαλίζει ότι μπορείτε να στηρίζεστε στη γνώση και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, να διασφαλίζετε την μακροχρόνια διατήρηση του οχήματός σας και να απολαμβάνετε λιγότερα κόστη και λιγότερες έκτακτες επισκέψεις στο συνεργείο. Επιπλέον η Mercedes-Benzεξασφαλίζει και για τα παλαιότερα μοντέλα της ειδικές παροχές προσφέροντας τα οικονομικότερα πακέτα συντήρησης ServiceSelect.

Ακόμα μεγαλύτερο όφελος με το πρόγραμμα συντήρησης Service Select

Το Mercedes-BenzServiceSelectπροσφέρει συγκεκριμένες εργασίες και επισκευές όπως τα τακτικά serviceΑ και Β, αλλαγή στα τακάκια, κ.ά. και διατίθεται για επιλεγμένα οχήματα άνω των 6 ετών με έμφαση σε μοντέλα μεγάλου όγκου πωλήσεων. Οι ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα μέλους στο πρόγραμμα ServiceSelectκαι να επωφεληθούν από την έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης του προγράμματος καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Επιπλέον όλες οι απαιτούμενες εργασίες εκτελούνται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benzπου συμμετέχουν στο πρόγραμμα με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45¤.
Το πρόγραμμα συντήρησης ServiceSelectαναμένεται να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πακέτα και να αφορά όλο και περισσότερες κατασκευαστικές σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών.

Απόκτηση κάρτας μέλους ServiceSelect

Το Mercedes-BenzServiceSelectαλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο προσέγγισης των υπηρεσιών συνεργείου. Κι αυτό διότι διατίθεται online μέσω του Mercedesme, του διαδικτυακού οικοσυστήματος της Mercedes-Benzπου συγκεντρώνει καινοτόμες υπηρεσίες και εξατομικευμένα προϊόντα και προσφορές. Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Mercedesmeκαι ακολουθώντας 4 απλά βήματα μπορεί κανείς να ελέγξει αν το ServiceSelectείναι κατάλληλο για τη Mercedesτου. Αρκεί να καταχωρήσει τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του, να επιλέξει τον δικό του Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που συμμετέχει στο πρόγραμμα και να αποθηκεύσει την ψηφιακή κάρτα μέλους ServiceSelectγια την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο του. Κι όλα αυτά από το κινητό του τηλέφωνο και την άνεση του σπιτιού του.
 
 
Περισσότερη ενημέρωση για το ServiceSelect

Διαδίκτυο: Στο siteτης Mercedes-Benzwww.mercedes-benz.gr/serviceselectμπορείτε να βρείτε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το νέο πρόγραμμα συντήρησης καθώς και απευθείας στο Mercedesme.

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Mercedes-Benz: Στα τηλέφωνα 0800 9 7777777 χωρίς χρέωση από σταθερό και +30 211 211 1 597 με αστική χρέωση.

Στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών:  Όλα τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benzδιαθέτουν onlinecornerγια την καλύτερη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση του πελάτη στα βήματα του ServiceSelect.
 

Tags: AFTER SALES
 

AFTER SALES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός