Ανέβασε τη µεταπωλητική αξία!

Διαβάστηκε από 1049 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2018

Το ενηµερωµένο βιβλίο συντήρησης και η δυνατότητα να αποδείξετε τα πραγµατικά χιλιόµετρα του αυτοκινήτου σας είναι το πιο δυνατό χαρτί που έχετε στα χέρια σας!

 
Ένα ενηµερωµένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγµή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιµή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισµού που µπορεί να έχετε πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σας. Το βιβλίο συντήρησης είναι το πρώτο πράγµα που ζητάνε οι αγοραστές και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η µεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.
 
Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόµετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει (πότε και στα πόσα χιλιόµετρα). Ένα αξιόπιστο βιβλίο service, πλήρες, µε σφραγίδες και ηµεροµηνίες από τα συνεργεία που έχουν γίνει όλες οι εργασίες, ενώ είναι σε θέση να πιστοποιήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, καθώς και εάν τα χιλιόµετρα είναι πραγµατικά ή γυρισµένα.
 
Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συµπλέκτης και τα αµορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής; Ακόµη και αν του δείξετε αποδείξεις από το ανεξάρτητο συνεργείο για την εργασία και τα ανταλλακτικά που τοποθετήσατε, η εµπιστοσύνη του έχει κλονιστεί.
 
Γιατί από τη µία δεν είναι σίγουρος πως τα χαρτιά αυτά είναι από το συγκεκριµένο αυτοκίνητο, και από την άλλη πως ότι έγινε, έγινε όπως θα έπρεπε.
 
H σηµασία του ηλεκτρονικού αρχείου
 
Δυστυχώς για όλους τους υποψήφιους αγοραστές, υπάρχουν τρόποι να «γυριστεί» ο αριθµός χιλιοµέτρων που αναγράφει το κοντέρ σε ένα αυτοκίνητο, µε αποτέλεσµα να δείχνει πολύ λιγότερα χιλιόµετρα από αυτά που έχει πραγµατικά διανύσει, µε σκοπό να πουληθεί το όχηµα σε µεγαλύτερη αξία από την πραγµατική του.
 
Όµως, ένα εξουσιοδοτηµένο συνεργείο έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει όλες τις ενέργειες αυτού του είδους καθώς µπορεί να διασταυρώσει αν τα αναγραφόµενα χιλιόµετρα στο κοντέρ συµφωνούν µε την πιο πρόσφατη καταγραφή τους σε κάποιο εξουσιοδοτηµένο συνεργείο!
 
Επιπροσθέτως το ηλεκτρονικό αρχείο συντήρησης που συµπληρώνουν κάποιες αντιπροσωπείες είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ελεγχθούν αν τα χιλιόµετρα του αυτοκινήτου είναι πραγµατικά. Το αρχείο αυτό βρίσκεται στην πανευρωπαϊκή βάση δεδοµένων της εκάστοτε εταιρείας και είναι έγκυρο.
 
Έτσι σαν ιδιοκτήτες θα µπορέσετε να κρατήσετε όσο πιο ψηλά γίνεται την µεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας αλλά και να δώσετε σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή ότι ήσασταν σχολαστικός µε τη συντήρηση και δεν παραµελούσατε το αυτοκίνητό σας.


Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης θα κρατήσει ψηλά την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

 
Ξέρεις την πραγµατική εικόνα του αυτοκινήτου
 
Στην περίπτωση που είστε εσείς ο υποψήφιος αγοραστής, αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, απευθυνθείτε για τον έλεγχο του σε ένα εξουσιοδοτηµένο συνεργείο. Εκεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγµατοποιείται από άριστα εκπαιδευµένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν τεράστια πείρα και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες µε τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε θέµατα εξοπλισµού και µηχανηµάτων. Γίνονται εγγυηµένα όλες οι προβλεπόµενες διαδικασίες, ακολουθώντας τις επίσηµες οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο.


Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.
 
Τα παραπάνω πλεονεκτήµατα ενός εξουσιοδοτηµένου συνεργείου προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά ότι το συµπέρασµα στο οποίο θα καταλήξουν οι τεχνικοί που θα κάνουν τον έλεγχο ανταποκρίνεται 100% στην πραγµατική κατάσταση του αυτοκινήτου. Επίσης, το προσωπικό έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία δίνουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά µε το ιστορικό των service που έχουν πραγµατοποιηθεί αυτό.
 

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

 • Επαγγελματισμός, διαφάνεια, εγγύηση!

  Ξεκάθαρες - ακριβείς διαδικασίες κατά την παραλαβή & παράδοση του αυτοκινήτου. Σαφείς πληροφορίες & διαφάνεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εξυπηρέτησης σας. Εγγύηση & αυτοκίνητο εξυπηρέτησης. Πιστοποίηση εργασιών - οδηγική δοκιµή πριν τη παράδοση.
  Περισσότερα
 • Μεγάλες προσφορές για Renault!

  Γκάμα. Εξυπηρέτηση. Τιμές. Για Renault στην Auto Profit !
  24 χρόνια Τοp Customer Service ! Σήμερα η έξυπνη επιλογή για όποιον θέλει Renault TWINGO, CLIO ή CLIO SPORT TOURER. Από 0% προκαταβολή & ως 84 μήνες  !  2109578933 Περισσότερα
 • Ποιότητα, know how & διαφάνεια

  Ποιοτικές υπηρεσίες, άριστη τεχνογνωσία, και πλήρη διαφάνεια στην κοστολόγηση των εργασιών. Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, άµεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις απΆ ευθείας από τον κατασκευαστή, υψηλή διαθεσιµότητα όλων των ανταλλακτικών.
  Περισσότερα
 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
 • Ford Αφοί Λιάπη σημαίνει:

  Απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια. Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Ολοκληρωμένο after sales service, από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.  2106426386 Περισσότερα
 • Έκπτωση 15% σε ανταλλακτικά από τη Volvo

  H Volvo προσφέρει – μέσω του δικτύου της- 15% έκπτωση σε γνήσια ανταλλακτικά για κατόχους των µοντέλων της. Ισχύει για υλικά τριβής (φρένα, συµπλέκτη), υαλοκαθαριστήρες, σύστηµα διεύθυνσης και ανάρτησης, µπαταρίες & όλα τα ανταλλακτικά συντήρησης.
  Περισσότερα
 • Κορυφαίο service για τη Jaguar σου

  Η εταιρεία Ι. ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε., με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για την ολοκληρωμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών, καλύπτει τα πάντα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου όπως:  service – ανταλλακτικά – φανοποιεία - τοποθέτηση αξεσουάρ.
   2102846518 Περισσότερα
 • Εκεί που η ασφάλεια έχει σπίτι!

  Τεχνικοί με τεράστια τεχνογνωσία και εµπειρία. Υψηλή ποιότητα γνήσιων και πιστοποιηµένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Το service στα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της Mercedes-Benz διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάθε µοντέλου Mercedes σαν να είναι καινούργιο.
  Περισσότερα
 • Έλεγχος 15 σημείων, εντελώς δωρεάν, μόνο στη HONDA Παπράς ΑΕ!

  Παπράς ΑΕ σας προσφέρει έναν έλεγχο 15 σημείων του αυτοκινήτου σας εντελώς δωρεάν. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών συντήρησης που έχουμε και να επωφεληθείτε από αυτά. Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2018  2104200300 Περισσότερα
 • Mοναδικές προσφορές Nissan για 25% περισσότερο καλοκαίρι!

  Στην Nissan Kυριακούδης μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορέιτε να επωφελειθείτε από την 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά service και φανοποιίας, ενώ μποτείτε να κάνετε δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και να αποκτήσετε δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.  2104911410 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός