Ανταλλακτικά SEAT: Γνήσια, ανταλλαγής & SEAT economy
Ανταλλακτικά SEAT: Γνήσια, ανταλλαγής & SEAT economy
  • Ανταλλακτικά SEAT: Γνήσια, ανταλλαγής & SEAT economy
  • Ανταλλακτικά SEAT: Γνήσια, ανταλλαγής & SEAT economy

Ανταλλακτικά SEAT: Γνήσια, ανταλλαγής & SEAT economy

13394 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα γνήσια ανταλλακτικά της SEAT είναι σχεδιασμένα ειδικά για κάθε μοντέλο, έχουν δοκιμαστεί πριν βγουν στην αγορά και έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή. Προσφέρουν ασφάλεια και αξιοπιστία, ενώ συμφέρουν γιατί αντέχουν περισσότερο από τις… απομιμήσεις!

Ανταλλακτικά με την υπογραφή της SEAT

Η SEAT είναι μία μάρκα που θέλει να είναι δίπλα στους κατόχους της και να τους απαλλάσσει από κάθε άγχος μέσω του after sales σχεδιασμού της. Για να το επιτύχει αυτό όμως, χρειάζεται να διαθέτει μια πλήρη και οικονομική γκάμα ανταλλακτικών.
 
Η SEAT και οι After Sales υπηρεσίες της, συστήνουν για κάθε μοντέλο της -πέρα από την καλή και περιοδική συντήρηση- χρήση ειδικά δοκιμασμένων και εγκεκριμένων γνήσιων ανταλλακτικών, που ο κάτοχος μπορεί να βρει άμεσα διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.  Έτσι, εγγυάται 100% η απόδοση του κάθε μοντέλου SEAT σε βάθος χρόνου.
 

Economy ανταλλακτικά για τα SEAT 5ετίας και άνω

Τι κι αν το SEAT σου έχει ηλικία πάνω από 5 έτη; Όλα τα οχήματα άνω των 5 ετών, μπορούν να επωφεληθούν από την γκάμα των economy ανταλλακτικών της SEAT. Πρόκειται για εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένα από τη SEAT, ώστε να ταιριάζουν πλήρως στα μοντέλα της εταιρείας. Παράλληλα, αποτελούν μία προσιτή λύση που θα διατηρήσει την απόδοση του οχήματός σας σε υψηλά λειτουργικά επίπεδα.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η λύση των ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών

Η SEAT εκτός των άλλων, φροντίσει να παρέχει στους κατόχους την εναλλακτική των ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών. Ουσιαστικά, οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν τα μεταχειρισμένα και παλιά εξαρτήματα στα «χέρια» των ειδικών της SEAT, οι οποίοι με την ειδική τεχνική κατάρτιση θα τα ανανεώσουν και θα τα επαναφέρουν σε λειτουργική κατάσταση. Το σημαντικό είναι πως παραμένουν γνήσια, είναι πλήρως αποδοτικά και καλύπτονται από εγγύηση 2 χρόνων.
 

Τεράστια διαθέσιμη γκάμα με ποιοτικές προδιαγραφές

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT, μπορείς να βρεις άμεσα οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή αναλώσιμο αναζητάς. Σχεδόν 78.000 γνήσια ανταλλακτικά, για νεότερα και πιο παλιά μοντέλα, εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία αλλά και επιδόσεις. Κι αυτό, γιατί κάθε ένα εξάρτημα έχει σχεδιαστεί με τις ίδιες προδιαγραφές που διαθέτει και ένα ολοκαίνουργιο SEAT που μόλις βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.


Genuine Quality & Value Car parts SEAT!

  • Γνήσια ανταλλακτικά & στη σωστή τιμή.
  • Τεράστια διαθέσιμη γκάμα, υψηλής ποιότητας.
  • 2 χρόνια εγγύηση, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
Εσύ θα εμπιστευόσουν σε κάποιον «άγνωστο» το αυτοκίνητό σου;
Γιατί να το κάνεις αυτό, όταν πρόκειται για τα ανταλλακτικά του;

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES