Από το 1984…OPEL Δρόμων

3283 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία Δρόμων ΑΕΒΕ με 37 χρόνια εμπειρίας στην πώληση νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με ένα δίκτυο 2 καταστημάτων σε Αιγάλεω & Καματερό, και μία πλούσια γκάμα σε After sales υπηρεσίες είναι σε θέση να καλύψει και το πιο απαιτητικό πελάτη που αναζητά μία νέα Opel εμπειρία.

Το όνομα της  ΔΡΟΜΩΝ ΑΕΒΕ  είναι συνώνυμο με αυτό της OPEL, αφού αποτελεί τον επίσημο διανομέα της γερμανικής μάρκας στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή έχει να δείξει μόνο επιτυχίες, αφού στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων η ΔΡΟΜΩΝ ΑΕΒΕ έχει επάξια καταφέρει να κατακτήσει και να διατηρήσει για σειρά πολλών ετών την πρώτη θέση σε πωλήσεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ OPEL, σε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ στην χώρα μας.

Η επιτυχία αυτή έχει επιφέρει και την ανάλογη επέκταση της εταιρίας, η οποία αυτή την στιγμή απαριθμεί:
  • 1 κεντικό σημείο πώλησης νέων αυτοκινήτων
  • 1 κεντρικό σημείο  πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

  • 2 ολοκληρωμένα συνεργεία
  • 1 ιδιόκτητο φανοβαφείο

Θα βρείτε όλα τα Best Buys Μοντέλα

Στα καταστήματα της ΔΡΟΜΩΝ ΑΕΒΕ θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της Opel, όπως τα νέα Corsa & Corsa-e τα βραβευμένα με "best buy in Europe".  Μάλιστα μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας για ένα test drive με τη νέα εμπειρία οδήγησης στις μικρές κατηγορίες.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις χρηματοδοτήσεις

Στην ΔΡΟΜΩΝ ΑΕΒΕ μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας μοντέλο Opel και να το αγοράσετε μέσω των αξιόλογων προσφορών και των προγραμμάτων χρηματοδότησης που διαθέτει. Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει η σειρά OPEL Black Edition, που προσφέρει διχρωμία και σπορ πινελιές και αφορά τα δημοφιλή Corsa, Mokka X και Astra, στα καταστήματα της ετιαρίας μπορείτε να τα αποκτήσετε με:
  • επιτόκιο 2,9% ή 5,9% ή 9,5%
  • προκαταβολή από 0%ή30%
  • έως 48 δόσεις ή έως 84 δόσεις

Ολοκληρωμένες After Sales Υπηρεσίες

Η εταιρία Δρόμων βρίσκεται δίπλα σας και μετά την αγορά του νέου σας Opel, προσφέροντας σας υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Μάλιστα μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη διότι στον τομέα της τεχνικής εξυπηρέτησης προσφέρει στους πελάτες της την δυναμική ομάδα υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, και φανοποιεία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Αιγάλεω και Καματερό.

ΔΡΟΜΩΝ ΑΕΒΕ

Κατάσταμα Αιγάλεω - Λ. Κηφισού 170-172
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105313213

Κατάστημα Καματερού - Λ. Γούναρη 87 & Πάρνωνος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102310214

Δείτε με 1 κλικ: https://www.dromon.gr/
Ακολουθήστε: https://el-gr.facebook.com/opeldromon
Email: [email protected]

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES