Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για τους κατόχους επιβατικών μοντέλων Mercedes-Benz, οι οποίοι μπορούν να κλείσουν για το σκοπό αυτό ραντεβού σε όποιον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή επιθυμούν, ισχύει για όλη την τη θερινή περίοδο έως 31 Αυγούστου.

Ασφάλεια και καλοκαιρινή ξεγνοιασιά με δωρεάν ολοκληρωμένο έλεγχο από τη Mercedes-Benz

13250 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε τον πλήρη και χωρίς καμία επιβάρυνση καλοκαιρινό έλεγχο της Mercedes-Benz, εξασφαλίστε πως το «αστέρι» σας είναι σε άριστη κατάσταση πριν ταξιδέψετε ή ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Οι ξέγνοιαστες και ασφαλείς καλοκαιρινές διαδρομές με το αγαπημένο σας μοντέλο Mercedes ξεκινούν κάνοντας στάση στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Mercedes-Benz για έναν πλήρη και χωρίς καμία επιβάρυνση, καλοκαιρινό έλεγχο. Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για τους κατόχους επιβατικών μοντέλων Mercedes-Benz, οι οποίοι μπορούν να κλείσουν για το σκοπό αυτό ραντεβού σε όποιον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή επιθυμούν, ισχύει για όλη την τη θερινή περίοδο έως 31 Αυγούστου.

Kοινοποίησε το »

Online ραντεβού: www.mercedes-benz.gr/bookservice

Τώρα, ένα βήμα πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, είναι πιο σημαντική από ποτέ η συντήρηση της Mercedes σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία με ασφάλεια και σιγουριά να αναπληρώσετε όλα όσα θεωρούσατε δεδομένα και βάλατε στην άκρη για καιρό.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται από τους πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνικούς της Mercedes-Benz, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα και η αξία του οχήματος με τη βέλτιστη λύση για τον ιδιοκτήτη Mercedes. Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος της Mercedes-Benz προσφέρει:

1
Έλεγχο εσωτερικού χώρου
, που αφορά στα όργανα ελέγχου και στις ενδείξεις των οθονών, στη λειτουργία φωτισμού, στις ζώνες ασφαλείας και στο φρένο στάθμευσης.

2
Έλεγχο εξωτερικού χώρου
και συγκεκριμένα στις εξωτερικές επιφάνειες, στο παρμπρίζ, στους εξωτερικούς καθρέφτες, στα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων, στη λειτουργία φωτισμού και στους προβολείς.:

3
Έλεγχο κινητήρα
και ειδικά των ορατών εξαρτημάτων του για ζημιές ή διαρροές, του συστήματος μετάδοσης κίνησης, του ψυκτικού υγρού, της στάθμης λαδιού, τους ιμάντες και την κατάσταση της μπαταρίας.

4
Έλεγχος κάτω μέρους κινητήρα
για τυχούσες απώλειες υγρών με ταυτόχρονο έλεγχο ορατών εξαρτημάτων και ελαστικών μερών, εμπρόσθιου και οπίσθιου συστήματος, συστημάτων καυσαερίων και διάβρωσης ή ζημιών αμαξώματος.

5
Επιθεώρηση συστήματος φρένων
με δοκιμή πέδησης για έλεγχο στα τακάκια φρένων, στα εμπρός και πίσω δισκόφρενα, καθώς και στα υγρά του συστήματος φρένων.

6
Επιθεώρηση ελαστικών
με έλεγχο φθοράς πέλματος, μέτρηση και διόρθωση πίεσης των 4 ελαστικών, αλλά και της ρεζέρβας.

Με σημαντικές εκπτώσεις στα ανταλλακτικά που ίσως χρειαστούν

Αν στο πλαίσιο του καλοκαιρινού ελέγχου χρειαστεί κάποια επισκευή, τότε προσφέρονται προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Mάλιστα, οι οδηγοί παλαιότερων οχημάτων άνω των 6 ετών μαζί με τον καλοκαιρινό έλεγχο μπορούν να λάβουν έκπτωση 38% μέσω του προγράμματος Service Select (1 κλίκ για 38% έκπτωση στο Service Mercedes! (autotriti.gr) για αλλαγή στα τακάκια τους ή στη μπαταρία για παράδειγμα, εφόσον το μοντέλο τους περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα (δες ΕΔΩ).

Oι οδηγοί παλαιότερων οχημάτων άνω των 6 ετών μαζί με τον καλοκαιρινό έλεγχο μπορούν να λάβουν έκπτωση 38% μέσω του προγράμματος Service Select.

Το «αστέρι» σας φρέσκο & καθαρό μέσα και έξω

Σκόνη, γύρη, ρύποι και άλλες βρομιές «ενοχλούν» καθημερινά την Mercedes σας. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη ώρα να συνδυάσετε την επίσκεψη για τον καλοκαιρινό έλεγχο με ένα από τα διαθέσιμα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού, αλλά και τα γνήσια προϊόντα για την εξωτερική περιποίηση.

Η Mercedes-Benz παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος όπως τον καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου ή τον εξαιρετικά βαθύ καθαρισμό του εσωτερικού με συσκευή εκνέφωσης (Atomizer) που εξαλείφει σε βάθος οσμές, ρύπους και μικροοργανισμούς. Σε συνδυασμό με τα επώνυμα προϊόντα περιποίησης Mercedes-Benz και τον μηχανισμό ταχείας αντιβακτηριδιακής δράσης, χάρη στη χρήση καθαριστικού με βάση το αλκοόλ, που διαθέτει για κάθε περίπτωση, η καμπίνα απολυμαίνεται σε βάθος και μένει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά στο εξωτερικό, τα γνήσια προϊόντα περιποίησης Mercedes-Benz διατηρούν την εξωτερική λάμψη και την αξία του αυτοκινήτου, όντας άκρως αποτελεσματικά, με μεγάλη διάρκεια και φιλικά προς τα υλικά και το περιβάλλον. Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια λίστα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σαμπουάν αυτοκινήτου, πανί από τεχνητό δέρμα, καθαριστικό ζαντών, πανί γυαλίσματος κ.ά. ή το πλήρες κιτ εξωτερικής περιποίησης. Έτσι, μετά από ένα καλό πλύσιμο θα ξαναδώσετε στην Mercedes σας την λάμψη της με το κατάλληλο προϊόν περιποίησης από την ευρεία γκάμα γνήσιων προϊόντων Mercedes-Benz, όπως για παράδειγμα το GlossPreserver για τη διατήρηση της γυαλάδας. Εκτός αυτού, υπάρχουν και άλλες λύσεις για την φροντίδα του χρώματος με προϊόντα που διατηρούν την λάμψη και τη γυαλάδα του «αστεριού» σας, ενώ μπορείτε να βρείτε και σετ περιποίησης ματ βαφής. Αντίστοιχα προϊόντα θα βρείτε και για το εσωτερικό με καθαριστικό ταχείας δράσης, πανί από μικροΐνες, λοσιόν για το ταμπλό, αφρό για την φροντίδα των δερμάτινων επενδύσεων ή το πλήρες σετ εσωτερικής περιποίησης σε πολυτελή τσάντα με το λογότυπο της Mercedes-Benz.

Η Mercedes-Benz παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος.



Ασφάλεια και σιγουριά

Τα vibes γίνονται ολοένα και πιο θετικά, το lockdown αποτελεί παρελθόν, οι θερμοκρασίες και η διάθεση ανεβαίνουν και οι χαλαρές βόλτες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τώρα, ένα βήμα πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, λοιπόν, είναι πιο σημαντική από ποτέ η συντήρηση της Mercedes σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία με ασφάλεια και σιγουριά να αναπληρώσετε όλα όσα θεωρούσατε δεδομένα και βάλατε στην άκρη για καιρό. Και όλα αυτά, κλείνοντας ραντεβού είτε online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Mercedes-Benz ή της δωρεάν εφαρμογής «Mercedes me Service» για iOS και Android, smartphone και tablet (Mercedes me Adapter για τα παλαιότερα μοντέλα), ειδάλλως τηλεφωνικά, έχοντας απευθείας επικοινωνία με τον δικό σας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz.

Γιατί εκεί; Επειδή μόνο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του επίσημου δικτύου της Mercedes-Benz υπάρχουν οι ειδικοί και έμπειροι στις τεχνολογίες και τα αυτοκίνητα του «αστεριού», που προσφέρουν άριστη ποιότητα, πολλές λύσεις σε γνήσια ανταλλακτικά και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες με την σφραγίδα της «μαμάς» Mercedes-Benz.

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES