Πακέτα ασφάλισης Mercedes Benz Insurance για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της σειράς EQ.

Πακέτα ασφάλισης Mercedes Benz Insurance για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της σειράς EQ.

Ασφάλιση Smart: "Έξυπνη" επιλογή και μετά την αγορά

3867 Επισκέψεις στο άρθρο

Mini (και Smart) οχήματα πόλης. Πλήρως εξηλεκτρισμένα στην σειρά EQ. Αποτελούν το ιδανικό όχημα πρακτικής μετακίνησης στην πόλη λόγω διαστάσεων & οικονομικής κατανάλωσης. Η πρακτικότητα των λύσεων που προσφέρουν στους κατόχους τους συμπληρώνεται και από το πλάνο συντήρησης Mercedes Benz Insurance.

Τα smart έχουν εδραιώσει τη θέση τους ως τα κατ εξοχήν mini αυτοκίνητα πόλης που θα σου επιτρέψουν, ως κάτοχος τους, να κινηθείς εντός αστικού περιβάλλοντος με απόλυτη ευκολία και άνεση.

Εμφανίζοντας απόλυτη δεκτικότητα στην κάθε μανούβρα που θα χρειαστεί να κάνεις εντός αστικού δικτύου και εξαιτίας των μικρών τους διαστάσεων, τα γερμανικά mini μπορούν να περάσουν από κάθε στενό και να παρκάρουν εύκολα ακόμα και στις σημερινές συνθήκες κυκλοφοριακού χάους και συνωστισμού.

Πλέον, η smart έχει εξηλεκτρίσει πλήρως τη γκάμα της, δείχνοντας τη δέσμευση της να ακολουθήσει ένα πιο βιώσιμο (άλλα και οικονομικό) προφίλ .

Τα mini μοντέλα της «έξυπνης» μάρκας διατίθενται πλέον αποκλειστικά σε ηλεκτρικές εκδόσεις και με αυτονομίες που κρίνονται παραπάνω από αρκετές για κίνηση σε αστικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, το ηλεκτρικό πια brand, συνοδεύει τα mini μοντέλα του με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης που λύνει τα χέρια των κατόχων και τους χαρίζει μια “peace of mind” εμπειρία κατοχής και οικονομικής οδήγησης.

Τα μοντέλα της smart μάρκας , ως αμιγώς ηλεκτροκίνητα, σας γλυτώνουν αρκετά χρήματα,
από κατανάλωση (ειδικά με τις απίστευτες τιμές των ορυκτών καυσίμων που όλοι βιώνουμε «σήμερα»).

Επομένως, αποτελούν τις πιο οικονομικές προτάσεις για κίνηση στο αστικό δίκτυο ενώ το πλήρες πλάνο ασφάλισης Mercedes Benz Insurance προσθέτει μια ακόμα παραπάνω διάσταση οικονομίας στα μοντέλα.

Ασφάλιση Smart: “Έξυπνη” επιλογή και μετά την αγορά

-Ασφαλιστικά πακέτα για Smart by Mercedes Benz Insurance
-Σε συνεργασία με Allianz & Ιντεραμέρικαν
-3 Πακέτα. Classic, Advanced & Μεικτή ασφάλιση (Luxury).
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES