BMW Value Υπηρεσίες στην Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ

2266 Επισκέψεις στο άρθρο

Είτε κάτοχος, είτε υποψήφιος αγοραστής BMW, στις εγκαταστάσεις της Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ, στο Περιστέρι, θα απολαύσετε premium εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία BMW Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ με μεγάλη εμπειρία στην πώληση νέων αυτοκινήτων, και μία ευρεία γκάμα After sales υπηρεσιών είναι σε θέση να καλύψει τα «θέλω και μπορώ» σας ως πελάτης που αναζητά την BMW εμπειρία.

Στην Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ δεν θα συναντήσετε μόνον γνήσιο Service, αλλά άριστη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Συναντάτε προσωπική υποστήριξη και την αίσθηση ότι κάποιος σας ακούει και σας κατανοεί.  

Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία την οποία ακολουθούν με απόλυτη σοβαρότητα οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW: εστιάζουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το μοναδικό μέτρο σύγκρισης είναι η δική σας ικανοποίηση.

Ως κάτοχος μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσα από μία μεγάλη σειρά after sales υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας καθώς με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η BMW Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ σας παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την διευκόλυνσή σας, όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας

2 Λόγια για την BMW ΑΦΟΙ ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ, είναι μέλος του Επίσημου Δικτύου εμπόρων της BMW, BMW Motorrad και MINI και δραστηριοποιείται στο κλάδο του αυτοκινήτου ως αποκλειστικός Έμπορος και Επισκευαστής των αυτοκινήτων  BMW.

Το δια βίου εκπαιδευόμενο προσωπικό της επιχείρησης, με πελατοκεντρική εστίαση, προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, όπου στεγάζονται.

Υπηρεσίες BMW SERVICE
BMW σημαίνει "Απόλυτη Οδηγική Απόλαυση". Προκειμένου να είστε σίγουροι πως αυτή η απόλαυση θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, εμπιστευτείτε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στους καλύτερους.
Η BMW και η Αφοί Κορφιάτη ΑΒΕΕ, σας προσφέρουν την υποστήριξη και τις λύσεις που αναζητάτε σε Service, επισκευή, φροντίδα αυτοκινήτου και πάντα στην σωστή τιμή.
Με την αγορά μίας BMW, επιλέγετε δυναμικές επιδόσεις και κορυφαία οδηγική απόλαυση. Προκειμένου να εξασφαλίσετε τις μοναδικές επιδόσεις το αυτοκίνητό σας χρειάζεται την ολοκληρωμένη φροντίδα του BMW Service. Εμπιστευτείτε τη συντήρηση, την επιθεώρηση και τυχόν επισκευές στην άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των ειδικών.
Μεταξύ άλλων σας προσφέρουν τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • Έλεγχος και Συντήρηση
  • Μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές επισκευές
  • Επισκευή και φροντίδα μικροζημιών
  • Επισκευή αμαξώματος και χρώματος αμαξώματος

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Λ. Κηφισού 68 & Βίωνος 3,104 42, Περιστέρι, Αθήνα
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES