Δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε

Διαβάστηκε από 1338 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/4/2017

Η εταιρεία Citroën ΤΣΑΠΑΛΟΣ βρίσκεται εδώ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της για πολλά χρόνια. Με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, φροντίζει το αυτοκίνητο να παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση, ακόμα και αν έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλά χιλιόμετρα.

 
Η εταιρεία Citroën ΤΣΑΠΑΛΟΣ βρίσκεται εδώ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της για πολλά χρόνια. Με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, φροντίζει το αυτοκίνητο να παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση, ακόμα και αν έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλά χιλιόμετρα.

Κλείνοντας ραντεβού το service του αυτοκινήτου γίνεται γρήγορα, άμεσα χωρίς να ταλαιπωρηθεί καθόλου ο ιδιοκτήτης, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και συγκεκριμένα πακέτα που επιτρέπουν ο έλεγχος του εκάστοτε οχήματος να πραγματοποιηθεί σε ακόμα καλύτερες τιμές. Η γκάμα αλλά και η ποιότητα των ανταλλακτικών είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ υπάρχει και πολύ μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς, δίνοντας στο αυτοκίνητο την αξία που του αξίζει.
 
Εκτός από τα προγραμματισμένα service στην εταιρεία μπορεί κανείς να βρει και ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που είναι απολύτως ελεγμένα, ενώ για αυτούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο, υπάρχει η δυνατότητα της πραγματοποίησης ενός test drive, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, πριν πάρει την τελική απόφαση.

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - AFTER SALES

  • Aσφαλής λύση στα Ford

    Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
  • Φροντίστε το αυτοκίνητό σας

    Η Citroën ΤΣΑΠΑΛΟΣ σας προσφέρει υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας, προκειμένου να διατηρήσει τις επιδόσεις του, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Συντήρηση, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και υπηρεσίες εγγύησης σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε ξέγνοιαστα.
     210 9533305 Περισσότερα

After sales service: σε συμφέρει!

After sales: γιατί χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά;

Ανέβασε θερμοκρασία; Κάνε τα εξής!

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ξέρει ποια μεταχειρισμένα αξίζουν!

Το service σε εξουσιοδοτημένο σε συμφέρει!

Πριν πας διακοπές, πήγαινε για έλεγχο!

Εμπιστέψου το Citroen σου σήμερα

Κάνεις service σε εξουσιοδοτημένο; Κερδίζεις!

Service σε μοντέλα HONDA από 44 ευρώ και με την εγγύηση ποιότητας

Γλύτωσε χρήματα συντηρώντας τον κλιματισμό!

Υπηρεσίες after sales: γιατί χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά;

Εξουσιοδοτημένα συνεργεία: εξαιρετικές υπηρεσίες σε τιμές για όλους!

Η σημασία των γνήσιων ανταλλακτικών!

Κλιματισμός: ο έλεγχος…SOS του καλοκαιριού!

Καλοκαιρινός έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο: σας συμφέρει!

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος στο Peugeot σου

«Έκλεισε» τα 5 το Peugeot σας; Γιορτάστε το με άριστο service σε ανεπανάληπτες τιμές!

Το service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο σε συμφέρει!

Ανέβασε θερμοκρασία, τι να κάνω;

Service με 44 ευρώ!

περισσότερα »