Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος έως και 24 Σεπτεμβρίου στην Spicar Group

1807 Επισκέψεις στο άρθρο

Πριν ξεκινήσετε για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το όχημα σου λειτουργεί στην εντέλεια. Ειδικά αν είστε κάτοχος ενός Fiat, οι τεχνικοί της Spicar Group θα το τσεκάρουν δωρεάν, ενώ παράλληλα θα το επισκευάσουν δίνοντας σας και 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά.

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται, προ των πυλών, κάτι που στην Ελλάδα, «μεταφράζεται» πάντα, σε αύξηση της θερμοκρασίας στο «κόκκινο», αλλά και σε… προετοιμασία διακοπών, η ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου σας είναι ακόμη πιο σημαντική. Είτε ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι στο διάστημα των αδειών, είτε για μικρές «αποδράσεις» στους εκατοντάδες, θερινούς προορισμούς της χώρας, η επιβάρυνση του αυτοκινήτου σας θα αυξηθεί, τόσο από τα έξτρα χιλιόμετρα προς τις παραλίες, όσο και από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Kοινοποίησε το »

Η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν υπάρχει χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων, επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου, ενώ αλλαγή δεδομένων για το αυτοκίνητο, έχουμε συνήθως αυτή την εποχή και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης.

Σε αυτήν την κατεύθυνση στο συνεργείο της Spicar προσφέρει  ΔΩΡΕΑΝ και μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου,  τον απαραίτητο καλοκαιρινό έλεγχο στο Fiat σας, με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας αλλά και την ενίσχυση της απόδοσης του.

Επιπλέον παρέχεται έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης (λάδια, φίλτρα, μπουζί, ιμάντες) καθώς και προνομιακές τιμές στις μπαταρίες.

Ελάτε στο συνεργείο της εταιρίας στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 114 & Σπετσών 2, στη Γλυφάδα, εκεί όπου όλοι οι έλεγχοι διεξάγονται με εξαιρετική ακρίβεια και με τη χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων για να έχετε το αυτοκίνητό σας έτοιμο για τις αυξημένες μετακινήσεις της καλοκαιρινής περιόδου!

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES