Electro Car Services: Suzuki Hybrid Experts & vψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις Service EV από Nissan.

Electro Car Services: Suzuki Hybrid Experts & vψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις Service EV από Nissan.

Electro Car Services: τι κάνουν Nissan & Suzuki στην νέα εποχή;

5472 Επισκέψεις στο άρθρο

Ηλεκτρική επανάσταση και μετάβαση στη νέα εποχή Electro Car Services. Ανανεωμένα υβριδικά έως και αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα από Nissan. Σχεδόν ολοκληρωτικά υβριδική η γκάμα της Suzuki. Προηγμένες εγκαταστάσεις & εξειδικευμένο προσωπικό για τα ηλεκτρικά οχήματα. Για να δούμε.

Τα δεδομένα στην αυτοκίνηση αλλάζουν. H μία μετά την άλλη, οι εταιρείες αρχίζουν να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης και αντιμετωπίζουν τις όποιες προκλήσεις αυτή φέρει.

 Είτε αξιοποιώντας ένα υβριδικό σύστημα συνεργασίας ηλεκτροκινητήρα-θερμικού κινητήρα, είτε κυκλοφορώντας αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, οι μάρκες οδηγούν στο μέλλον της αυτοκίνησης.

Eκτός από το να εισάγουν  νέες τεχνολογίες στους ηλεκτροκινητήρες τους, oι μάρκες αυτοκινήτων αρχίζουν να ανανεώνουν και να προσθέτουν σημαντικά στοιχεία και στις υπηρεσίες μετά την αγορά των ηλεκτρικών μοντέλων.

Και αυτό γιατί τα ηλεκτροκίνητα φέρουν νέες και διαφορετικές προκλήσεις σε σχέση με τα συμβατικά βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα μοντέλα. Μπορεί να χρειάζονται λιγότερες εργασίες συντήρησης καθώς διαθέτουν λιγότερα μηχανικά μέρη, ωστόσο τα ηλεκτρικά τους μέρη απαιτούν πολύ πιο ειδική μεταχείριση.

Έτσι, οι εταιρείες πρέπει να εκπαιδεύσουν επαρκώς και σημαντικά το εξειδικευμένο προσωπικό τους ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί γενναία και με γνώση στις νέες προκλήσεις και να φέρει εις πέρας –και με ασφάλεια-το νέο είδος εργασιών που απαιτούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Δύο μάρκες αυτοκίνητων που ως τα σήμερα, έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών και τεχνικών υψηλής κατάρτισης,  είναι οι Nissan και Suzuki.

Οι δύο ιαπωνικές μάρκες διαθέτουν πλήθος υβριδικών μοντέλων ενώ η γκάμα της Nissan περιλαμβάνει και αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Για να δούμε πως οι δύο μάρκες προσπαθούν να  αυξήσουν το ηλεκτρικό μερίδιο τους στην αγορά , παρέχοντας και ελκυστικές after sales υπηρεσίες και εκπαιδεύοντας το προσωπικό τους στις ειδικές ανάγκες της ηλεκτροκίνησης.

Electro Car Services: τι κάνουν Nissan & Suzuki στην νέα εποχή;

-Υβριδικά & αμιγώς ηλεκτρικά από Nissan
- Υβριδική τεχνολογία SuzukiHybrid
- Υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις: Service EV από Nissan
- Πιστοποιημένο προσωπικό Suzuki Hybrid Experts
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES