2 + 2 έτη εγγύησης (με δυνατότητα επέκτασης). Express Service & SEAT  Economy, αφού λήξει. Πλήρης σχεδιασμός after sales υπηρεσιών από SEAT.

2 + 2 έτη εγγύησης (με δυνατότητα επέκτασης). Express Service & SEAT Economy, αφού λήξει. Πλήρης σχεδιασμός after sales υπηρεσιών από SEAT.

Έληξε η εγγύηση του SEAT σου; Express Service και SEAT Economy!

9350 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλύπτει με 2 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα επέκτασης για άλλα 2, όλα τα μοντέλα της. Με εργασίες στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Μετά το τέλος της εγγύησης όμως; Για λεφτά δεν ξέρουμε μα … Λύσεις υπάρχουν. Express Service και ανταλλακτικά SEAT Economy!

Η SEAT αποτελεί διαχρονικά μια από τις αγαπημένες μάρκες και της ελληνικής αγοράς.

Η γκάμα των μοντέλων της είναι πλούσια. Εκτός από αυτοκίνητα με παραδοσιακούς θερμικούς κινητήρες, διαθέτει και μοντέλα με υβριδικά συστήματα κίνησης καθώς και αεριοκίνητα (CNG).

Εκτός όμως από το να προσφέρει καλά αυτοκίνητα που ελκύουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, η ισπανική μάρκα επενδύει πολύ και στον χώρο των after sales υπηρεσιών.

Μιλάμε για τις  υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε μάρκα στους κατόχους μετά την αγορά  του αυτοκινήτου και έχουν ως σκοπό να καλύψουν κάθε ανάγκη τους γύρω από την συντήρηση και σωστή χρήση του αυτοκινήτου τους.

Αποτελεί έναν ιδιαιτέρα σημαντικό τομέα κατοχής αυτοκινήτου, λοιπόν, καθώς ένα πλήρες και χρηστικό πλάνο after υπηρεσιών σημαίνει πως ο κάτοχος θα γλυτώσει περιττά έξοδα και θα είναι ασφαλής στον δρόμο (αφού το αυτοκίνητο του θα είναι αποδοτικό και τα εξαρτήματα του θα λειτουργούν σαν καινούρια).

Η SEAT τα πηγαίνει αρκετά καλά σε αυτό το κομμάτι, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει η μάρκα στις έρευνες ικανοποίησης, τις γνώμες των προσώπων που γνωρίζουν καλύτερά από τον καθένα τα μοντέλα της: Τους κατόχους.

Τι γίνεται μετά το τέλος της εγγύησης; Για λεφτά δεν ξέρουμε μα … λύσεις υπάρχουν.

-Express Service και ανταλλακτικά SEAT Economy!
-Γνήσια ανταλλακτικά σε συμφέρουσες τιμές
- Πρόγραμμα SEAT Express Service για μετά το τέλος της εγγύησης
- Οικονομικά ανταλλακτικά SEAT Economy
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES