Επεκτείνει τις εγγυήσεις της η FCA

1148 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2020

Στην λήψη της απόφασης να επεκτείνει τις εγγυήσεις όλων των οχημάτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional προχώρησε η Fiat Chrysler Automobiles.

 
Όπως έγινε γνωστό, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη κάλυψη των πελατών της, η Fiat Chrysler Automobiles, επεκτείνει την εγγύηση όλων των αυτοκινήτων της των οποίων η ισχύς κάλυψης λήγει κατά την περίοδο των μέτρων περιορισμού της κίνησης, λόγω της πανδημίας του COVID-19.
 
Η διάρκεια της επέκτασης είναι ένας μήνας μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων με βάση τις κυβερνητικές διατάξεις και αφορά όλα τα αυτοκίνητα Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, των οποίων η ισχύς λήγει κατά την περίοδο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της κίνησης λόγω της πανδημίας. Η παραπάνω επέκταση ισχύει τόσο για ήδη προγραμματισμένες επισκευές εγγύησης, καθώς και για νέες ανάγκες που πιθανώς θα προκύψουν στο παραπάνω διάστημα.
 
Παράλληλα σε ενημέρωσή της η FCA αναφέρει πως το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, το οποίο μπορεί να προγραμματίσει τις όποιες ανάγκες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος του. Σε κάθε περίπτωση για την ταχύτερη εξυπηρέτηση συνιστάται η επικοινωνία του πελάτη με το σημείο εξυπηρέτησης (Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο). Οι πληροφορίες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, ενώ σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ:800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση και 210 99 88 542 από κινητό με αστική χρέωση) παραμένει στη διάθεση του κοινού.

Tags: AFTER SALES, FCA
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός