Δείτε τα νέα προγράμματα service Peugeot

Επισκεύασε το παλιό σου Peugeot με 59 ευρώ

3535 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι Γάλλοι έρχονται με προσφορές πειρασμούς για να μας επισκευάσουν τα PEUGEOT μας με τιμές ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Service EcoExpert με 59 ευρώ

Το «PEUGEOT Service  ECOEXPERT» είναι ένα νέο  πρόγραμμα συντήρησης,  χαμηλού κόστους,  το οποίο μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT  να πραγματοποιήσουν  ένα γρήγορο  αλλά πολύ περιεκτικό Service*  του αυτοκινήτου τους προσφέροντας και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.

Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών, το Peugeot Service ECOEXPERT προσφέρει την αντικατάσταση των:
  • Λιπαντικών  10W40
  • Φίλτρου λαδιού  
  • Ροδέλα τάπας λαδιού
  • καθώς και έναν  Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει:
Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, φρένα, φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν  για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.

Προσοχή: Κανένας άλλος δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτή την υπηρεσία, παρά μόνο το Επίσημο δίκτυο επισκευαστών της Peugeot.
 

Peugeot Service Go με 135 ευρώ και ένα χρόνο οδική βοήθεια δωρεάν

Το Peugeot Service GO είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. 

Για τα συγκεκριμένα για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών το πρόγραμμα Peugeot Service GO! προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 135 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES