Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά από το αλάτι στους δρόμους, είναι να προστατεύσει κάποιος τους τροχούς σας με ένα σφραγιστικό τροχών.

Επιτακτική ανάγκη η περιποίηση το χειμώνα

Διαβάστηκε από 3049 αναγνώστες

Οι κίνδυνοι του χειμώνα, μεγιστοποιούν την ανάγκη για περιποίηση του αυτοκινήτου και πρέπει να αντιμετωπιστούν εγκαίρως, ώστε να μην «πληγεί» η ασφάλειά σας στο δρόμο.

 
Χειμώνας λοιπόν και πρέπει να εξηγήσουμε γιατί η επιπλέον προστασία του αμαξιού σας είναι ζωτικής σημασίας για την διατήρηση του χρώματος, των τροχών αλλά και των γυάλινων επιφανειών του αυτοκίνητου μας. 
 • Δύο λέξεις: αλάτι δρόμου. Το αλάτι που χρησιμοποιείται για να μην πιάσουν πάγο οι δρόμοι, μπορεί επίσης να βλάψει το χρώμα του οχήματός σας, αν δεν είστε προσεκτικοί. Ένα ποιοτικό κερί σε συνδυασμό με τη σωστή συντήρηση θα σώσει την βαφή σας μέσα από τους ψυχρούς μήνες.
   
 • Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κρατάτε τις γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου σας προστατευμένες και ειδικά το μπροστινό παρμπρίζ. Η διατήρησή του καθαρού είναι ζωτικής σημασίας για χειμερινές συνθήκες οδήγησης. Ανάλογα με το πού ζείτε το παμπρίζ σας θα πρέπει να εκτεθεί σε βροχή, χιόνι, χαλάζι, ακόμη και ομίχλη η οποία είναι μικροσκοπικά σταγονίδια νερού που μπορούν να εμποδίσουν την όρασή σας.Η ορατότητα μειώνεται σημαντικά όταν το χιόνι εμφανίζεται και για να είστε προετοιμασμένοι, θέλετε τα παράθυρα και τα παρμπρίζ σας για να έχετε ένα φράγμα κατά της υγρασίας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει τα τζάμια σας καθαρά μέσα από κακές καιρικές συνθήκες.Τα άλατα πλεον δεν θα είναι ένα σύνηθες πρόβλημα, ενώ το χιόνι και ο πάγος θα δυσκολεύονται να γίνουν ένα με τις γυάλινες επιφάνειες μας και η απομάκρυνση αυτών είναι πολύ πιο εύκολη πλέον. Αποτέλεσμα η καλύτερη ορατότητα στον δρόμο.
   
 • Το αλάτι όπως είπαμε είναι ένας κακός παράγοντας για το χρώμα του αμαξιού μας, ωστόσο ακόμα πιο επικίνδυνος ειναι για τους τροχούς σας (και τα ελαστικά σας, και το δέρμα σας). Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά είναι να προστατεύσει κάποιος τους τροχούς σας, με ένα σφραγιστικό τροχών. Θα κάνει την αφαίρεση του αλατιού εύκολη, και δεν θα έχετε να ανησυχείτε για πιθανές βλάβες ή στέγνωμα των ελαστικά σας.
Αν πραγματικά θέλετε να πάτε ένα βήμα μπροστά από τον χειμώνα, δώστε στο αυτοκινήτου σας την προστασία που χρειάζεται. Η αλλαγή του καιρού πυροδοτεί μια αλλαγή στον τρόπο που νοιαζόμαστε για τα αυτοκίνητα μας, οπότε φροντίστε να έχετε κατά νου, ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσει κάποιος.
 
Detailing Expert
Χρήστος Κήτσιος

 

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - AFTER SALES

 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
 • Φροντίστε το αυτοκίνητό σας

  Η Citroën ΤΣΑΠΑΛΟΣ σας προσφέρει υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας, προκειμένου να διατηρήσει τις επιδόσεις του, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Συντήρηση, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και υπηρεσίες εγγύησης σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε ξέγνοιαστα.
   210 9533305 Περισσότερα

After sales service: σε συμφέρει!

After sales: γιατί χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά;

Ανέβασε θερμοκρασία; Κάνε τα εξής!

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ξέρει ποια μεταχειρισμένα αξίζουν!

Το service σε εξουσιοδοτημένο σε συμφέρει!

Πριν πας διακοπές, πήγαινε για έλεγχο!

Εμπιστέψου το Citroen σου σήμερα

Κάνεις service σε εξουσιοδοτημένο; Κερδίζεις!

Service σε μοντέλα HONDA από 44 ευρώ και με την εγγύηση ποιότητας

Γλύτωσε χρήματα συντηρώντας τον κλιματισμό!

Υπηρεσίες after sales: γιατί χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά;

Εξουσιοδοτημένα συνεργεία: εξαιρετικές υπηρεσίες σε τιμές για όλους!

Η σημασία των γνήσιων ανταλλακτικών!

Κλιματισμός: ο έλεγχος…SOS του καλοκαιριού!

Καλοκαιρινός έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο: σας συμφέρει!

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος στο Peugeot σου

«Έκλεισε» τα 5 το Peugeot σας; Γιορτάστε το με άριστο service σε ανεπανάληπτες τιμές!

Το service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο σε συμφέρει!

Ανέβασε θερμοκρασία, τι να κάνω;

Service με 44 ευρώ!

περισσότερα »