Ετοιμάσου για βόλτες με Suzuki Spring Recharge

19885 Επισκέψεις στο άρθρο

«Φρεσκάρετε» δωρεάν στα σημεία το Suzuki σας και κερδίστε γενναίες εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ, τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, οι μετακινήσεις «άνοιξαν» και η διάθεση αλλάζει και εμπνέει για βόλτες και ταξίδια.

Με θετικά vibes και αφήνοντας πίσω το lockdown, η Suzuki προσφέρει τo πρόγραμμα προνομίων Spring Recharge το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη, ξεχωριστές προσφορές και δωρεάν παροχές υψηλής ποιότητας για τους οδηγούς των μοντέλων της. Επειδή, λοιπόν, το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους μετακίνησης για εσάς και την οικογένειά σας, καθώς επιβαίνουν μόνο κοντινά σας πρόσωπα, και η Suzuki θέλει να είστε ασφαλείς και άνετοι στις μετακινήσεις σας, λάνσαρε το πρόγραμμα Spring Recharge, ώστε να απολαύσετε:
  • Δωρεάν καθαρισμό συστήματος A/C
  • Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού
  • Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας
  • Έκπτωση έως 25% σε Ανταλλακτικά Service ή Επισκευές
  • Έκπτωση 20% σε Γνήσια Αξεσουάρ
Προγραμματίζοντας ένα ραντεβού για την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, τυχόν μηχανικές επισκευές ή επισκευές φανοποιείας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki οι κάτοχοι των ιαπωνικών μοντέλων μπορούν επιπλέον να απολαύσουν τα παραπάνω μοναδικά προνόμια. Επιπλέον, οι άνθρωποί της Suzuki φροντίζουν για την ασφάλεια και την υγεία σας, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, καθώς φροντίζουν να τηρούν πλήρως τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και φροντίδας. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα μοναδικά προνόμια που προσφέρονται από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
 

Δωρεάν καθαρισμός Air Condition

 Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και των αλλεργιών με το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες του να καραδοκούν. Τι καλύτερο από έναν δωρεάν καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού του αγαπημένου σας Suzuki, ώστε να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας αέρα στην καμπίνα σας, απαλλαγμένο από γύρη, μικροοργανισμούς, βακτήρια και οτιδήποτε επιβλαβές; Οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι και τα γνήσια φίλτρα της Suzuki θα βάλουν STOP σε ό,τι μπορεί να απειλήσει το ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον της καμπίνας του αγαπημένου σας αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα με τον καθαρισμό θα δώσουν καλύτερη πνοή στο Air Condition ώστε να αποδίδει στο maximum.
Οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι και τα γνήσια φίλτρα της Suzuki θα βάλουν STOP σε ό,τι μπορεί να απειλήσει το ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον της καμπίνας του αγαπημένου σας αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα με τον καθαρισμό θα δώσουν καλύτερη πνοή στο Air Condition ώστε να αποδίδει στο maximum.


 Δωρεάν Ενημέρωση Λογισμικού

 Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές σου είναι σίγουρα up-to-date! Γιατί όχι και το Suzuki σου και μάλιστα εντελώς δωρεάν; Με το πρόγραμμα Spring Recharge οι experts της ιαπωνικής τεχνολογίας αναβαθμίζουν το λογισμικό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις που εξελίσσουν οι μηχανικοί της «μαμάς» Suzuki, για περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου. Έτσι, το Suzuki σου, κατασκευής από 1 Ιανουαρίου 2010 και έπειτα, θα χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό με το Suzuki που βγαίνει σήμερα από το εργοστάσιο, έχοντας πάντα την τελευταία λέξη της ιαπωνικής τεχνολογίας. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σου με την νεότερη έκδοση, όταν υπάρχει διαθέσιμη.

Με το πρόγραμμα Spring Recharge οι experts της ιαπωνικής τεχνολογίας αναβαθμίζουν το λογισμικό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις που εξελίσσουν οι μηχανικοί της «μαμάς» Suzuki, για περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σου.

 
 Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας

 Η Suzuki, ως ιαπωνική μάρκα, είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας, ωστόσο επειδή στο δρόμο μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, χρειάζεστε πάντα ανθρώπους δίπλα σας για να είστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς σε όλες τις συνθήκες. Τώρα, η Suzuki προσφέρει ακόμα ένα προνόμιο, όσο παλιό κι αν είναι το όχημά σας, αφού το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, αναφέρεται πλέον σε όλα τα μοντέλα, χωρίς όριο ηλικίας και ανανεώνεται εντελώς δωρεάν! Έτσι, οι κάτοχοι Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακή οδική βοήθεια αφού τους καλύπτει απόλυτα σε κάθε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, οφειλόμενη σε βλάβη, ατύχημα, έλλειψη ή λανθασμένη επιλογή καυσίμου ή πρόβλημα ελαστικών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλυτικότερα, προσφέρεται επί τόπου επισκευή της βλάβης, ρυμούλκηση του οχήματος, ενώ αν δεν λύνεται άμεσα σας καλύπτει έξοδα διανυκτέρευσης και μεταφοράς, επιστροφή των επιβατών στον τόπο κατοικίας, επαναπατρισμό του αυτοκινήτου και όχημα αντικατάστασης.

 Η ενεργοποίηση της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance μπορεί να γίνει με την πραγματοποίηση της ετήσιας συντήρησης του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο έμπορο ή επισκευαστή του δικτύου Suzuki στην Ελλάδα.

το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, αναφέρεται πλέον σε όλα τα μοντέλα, χωρίς όριο ηλικίας και ανανεώνεται εντελώς δωρεάν!


Προνομιακές τιμές & έκπτωση έως 25% στα Γνήσια Ανταλλακτικά

 Η σημασία της χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών στη συντήρηση του αυτοκινήτου είναι αδιαπραγμάτευτη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ιαπωνική φίρμα που κρατά ψηλά το λάβαρο της αξιοπιστίας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αξίζει να εμπιστευτείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά της Suzuki, έτσι ώστε να απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια, αφού είναι τα βέλτιστα προϊόντα για άριστη εφαρμογή σε κάθε μοντέλο της μάρκας. Σε αυτά τα οφέλη, προσθέστε και τις προνομιακές τιμές που προσφέρει η Suzuki μέσω του Spring Recharge, με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 25% της τιμής για του πιστούς πελάτες. Σημειώστε πως, όσο πιο μεγάλο ηλικιακά είναι το αυτοκίνητό σας, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι εκπτώσεις:

 

  • Έκπτωση 12% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών για αυτοκίνητα 4 έως 7 ετών (ταξινόμηση από 1/4/2014 έως και 31/03/2017)
  • Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών για αυτοκίνητα 8 έως 10 ετών (ταξινόμηση από 1/4/2011 έως και 31/03/2013)
  • Έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών για αυτοκίνητα άνω των 10 ετών (ταξινόμηση πριν από 31/03/2011).
Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αξίζει να εμπιστευτείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά της Suzuki, έτσι ώστε να απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια, αφού είναι τα βέλτιστα προϊόντα για άριστη εφαρμογή σε κάθε μοντέλο της μάρκας. Σε αυτά τα οφέλη, προσθέστε και τις προνομιακές τιμές που προσφέρει η Suzuki μέσω του Spring Recharge, με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 25% της τιμής για του πιστούς πελάτες.

Έκπτωση 20% σε όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ

 Για όλους τους Suzuki lovers, που δεν χρειάζεται να συντηρήσουν σε αυτή τη φάση το αυτοκίνητο τους, υπάρχει μία μεγάλη λίστα από αξεσουάρ (μπάρες οροφής, κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες, βάσεις μεταφοράς, διακοσμητικά, σετ εξατομίσκευσης κ.ά.) έτσι ώστε να επιλέξουν ό,τι θέλουν με την υπογραφή της Suzuki και το καλοκαίρι να κάνουν βόλτες τόσο ανανεωμένοι όσο το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

Για όλους τους Suzuki lovers, που δεν χρειάζεται να συντηρήσουν σε αυτή τη φάση το αυτοκίνητο τους, υπάρχει μία μεγάλη λίστα από αξεσουάρ (μπάρες οροφής, κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες, βάσεις μεταφοράς, διακοσμητικά, σετ εξατομίσκευσης κ.ά.) έτσι ώστε να επιλέξουν ό,τι θέλουν με την υπογραφή της Suzuki και το καλοκαίρι να κάνουν βόλτες τόσο ανανεωμένοι όσο το αγαπημένο τους αυτοκίνητο

Μην χάσετε την ευκαιρία και επωφεληθείτε του προνομιακού προγράμματος Suzuki Spring Recharge που ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2021!

 Πληροφορηθείτε ποιοι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Suzuki συμμετέχουν καλώντας στο 210349940 είτε αποστέλλοντας e-mail στο [email protected].

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ